Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Rio

 
Hotel Rio är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Rio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det familjevänliga Hotel Rio ligger i stadsdelen Final Pia i ett lugnt område endast 200 meter från stranden. Denna historiska byggnad har både pool och restaurang.

På hotellet finns det både reception, bar, trädgård, lekrum, pysselrum, ett litet träningscenter, bastu, wi-fi i entrèn, internet point och hiss. Det finns även gratis cyklar/mountainbikes till gästernas förfogande (begränsat antal). Poolen och jacuzzi- delen är övertäckt de kyligare månaderna medans taket är öppet under sommaren. Omkring poolen finns det solbäddar, bord och stolar till gästernas fria nyttjande. Man kan beställa parkering (mot tillägg) ca. 200 meter från hotellet om man vill vara säker på att få en p-plats, annars finns det gratis parkering på gatan. Hotellet har goda avtal med flera solstolsuthyrare på stranden.

Läs mer om Hotel Rio

Restaurang
- Ställets restaurang är endast för hotellets egna gäster. I fruksotmatsalen Sunglass Saloon på andra våningen serveras frukosten som buffè.

Dubbelrum Standard
- Alla 25 rum har flyttbar aircondition anläggning, flatscreen tv med satellit kanaler, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch. I många rum är det möjligt med extra säng. Vissa rum har balkong.
Dubbelrum Superior
- Alla 3 rum har flyttbar aircondition anläggning, flatscreen tv med satellit kanaler, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch (dessa rum är större än standardrummen och badrummen är i marmor och med jacuzzi). I många rum är det möjligt med extra säng. Vissa rum har balkong.
Familjerum Multipla
- Alla 5 rum har flyttbar aircondition anläggning, flatscreen tv med satellit kanaler, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch (här finns en dubbelsäng och våningssäng som man kan fälla ihop och har video och man kan låna videofilmer i receptionen). Rumspriset är för endast 2 personer- se avgifter för extra sängar.
Familjerum Family
- Bägge rummen har flyttbar aircondition anläggning, flatscreen tv med satellit kanaler, telefon, safetybox och badrum med toalett, hårtork och dusch (här finns en dubbelsäng och våningssäng som man kan fälla ihop, samt ett enkelrum med egen tv, för i allt 5 personer). Rumspriset är för endast 2 personer- se avgifter för extra sängar.

Dölj texten
 
 
search map