Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Noris

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotel Noris är ett fint hotell med restaurang och rum med balkong och havsutsikt. Dessutom ligger både stranden och staden inom gångavstånd.

Placering och avstånd
Hotel Noris ligger uppe på en sluttning varifrån utsikten ut över havet och staden Finale Ligure är panoramisk. Avstånden ner till sandstranden är endast ca. 400 meter, vilket enkelt görs till fots (kom ihåg att det går uppför på tillbakavägen). Av andra intressanta avstånd är det ca. 1,3 km till lustbåtshamnen, ca. 700 meter till strandpromenaden, 1½ km till centrala Finale och ca. 3 km till Finalborgo som är områdets stämningsfulla medeltidskärna.

Faciliteter med bl.a. restaurang
På hotellet kommer man in i en hall med reception och hiss. Vidare finner man wi-fi i hela byggnaden, lekhörna för barnen och frukostmatsal där frukosten serveras som buffé - kan även intas ute på den övertäckta terrassen. Dessutom finns det restaurang där man kan äta a la carte eller välja en halvpensionsmeny min. 3 dagar (detta beställs från dag till dag vid ankomst).

Parkeringsplats
Utvändigt finns det parkeringsplats (mot tillägg på plats och ligger ca. 300 m bort). Notera att en av grannarna är igång att uppföra en privat parkeringsanläggning - men bygget står still från juni till september.

Rummen på Hotel Noris

Dubbelrum (inkl. frukost)

Dessa 5 rum är alla utrustade med aircondition, satellit-TV (lcd), förvaringsbox, wi-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork. Det finns plats för upp till två extra sängar i några av rummen (4-bäddsrum är med våningssäng).

Dubbelrum med havsutsikt och frukost

Dessa 13 rum är alla utrustade med aircondition, satellit-TV (lcd), förvaringsbox, wi-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork. Från dessa rum har man havsutsikt men även utsikt till de omkringliggande kullarna. Det finns plats för upp till två extra sängar i några av rummen (4-bäddsrum är med våningssäng).

Dubbelrum med balkong och havsutsikt (inkl. frukost)

Dessa 6 rum är alla utrustade med aircondition, satellit-TV (lcd), förvaringsbox, wi-fi och badrum med toalett, dusch och hårtork. Rummen har även balkong med havsutsikt samt utsikt till de omkringliggande kullarna. Det finns plats för upp till två extra sängar i några av rummen (4-bäddsrum är med våningssäng).

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
Flyg + boende
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn
 

Liknande ställe

Hotel Bellevue et Mediterranée

Diano Marina, Ligurien

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Lido Palace

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Orchidea

Diano Marina, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Populärt i Ligurien

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

Villa Giada

Imperia

search map