Omdömen från Hotel Moroni

 
Hotel Moroni är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Moroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Moroni

Läs personliga omdömen av Hotel Moroni som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Moroni. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Åke med sällskap från Jönköping i Sverige bodde på Hotel Moroni i Finale Ligure från den 20. till den 26. juni 2010.

Tack, allt var väldigt bra, vi ger betyget 5 på en femgradig skala.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2008
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2008
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Britta och Torgny med vänner från Klässbol i Sverige bodde på Hotel Moroni i Finale Ligure från den 8. till den 11. juli 2007.

TACK,TACK för hjälpen med tips,boende och bokning av hotellen till vår underbara resa till Ligurien 5-11 juli 2007.
Vi flög till NICE och åkte tåg till SANTA MARGHERITA LIGURE. Mycket vacker tågresa genom franska rivieran och upp genom Italien via GENUA.Bra tågförbindelser och bekvämt.
SANTA MARGHERITA LIGURE var fint. Vi bodde på LIDO PALACE i juniorsviter med havsutsikt.Perfekt hotell , nära resturanger ,hav och bad. Trevlig och hjälpsam personal.
Vi vandrade runt i staden ,provade lite olika resturanger:PIZZERIA ALFRED var toppen ,jättegod pizza med en vitlöksolja på som satte piff på maten.GOTT!!!
Kocken eller ägaren??? förgyllde vår middag.Han bjöd verkligen på sig själv OCH champagne.
Vi provade också en MICHELINRESTURANG:OCA BIANCA, en dyrare och finare resturang.Vi åt en god 6 rätters middag( firade min 50 årsdag där)
Vi vandrade också i CINQUE TERRE,vi tog tåget till RIOMAGGIORE och gick kärleksstigen ,den lättaste delen att gå av de 5 byarna.Fortsatte till MANAROLA och vidare till CORNIGLIA där vi åt en god skaldjurslunch och smakade på Cinque Terres eget vita vin.Mätta och glade fortsatte vi vandringen till VERNAZZA där vi fikade och tog ett skönt bad.Den 5 och sista byn MONTEROSSO vandrar vi till nästa gång vi kommer till Italien. Från Vernazza tog vi tåget tillbaka igen.
En båttur till PORTOFINO hann vi med också.
Efter några dagar drog vi vidare till FINALE LIGURE och bodde där på GRAND HOTELL MORONI, också ett fint hotell,bra läge , nära till fina bad.
Vi badade ,solade,vandrade i den gamla stadens gränder,shoppade,besökte marknad,köpte goda ostar med oss hem ,smakade på goda viner och grappa och solen sken på oss hela tiden!!!
ALLT VAR BARA UNDERBART!!!!!!
Vi kommer att besöka Italien igen......vi är ITALIENFRÄLSTA!!!
(sitter redan på eran hemsida och drömmer......)
TACK PIA FÖR EN TOPPENRESA VI ÅTERKOMMER 2008

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 6 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Rosa

Alassio, Ligurien

Garden Lido

Loano, Ligurien

Hotel Garden

Alassio, Ligurien

Rekommendationer till dig

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Due Mari Appartamenti

Sestri Levante

Locanda Il Senatore

Fiascherino di Lerici

search map