Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Moroni

 
Hotel Moroni är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Moroni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet är äldre och ligger centralt placerat, precis vid den trevliga palmkantade promenaden i Finale Ligure, endast ca. 20 meter från stranden.

På hotellet finns det reception, bar, hiss, restaurang, parkering (ca. 350 meter från hotellet) samt garage mot betalning vid hotellet. Priset inkluderar 2 solstolar samt ett parasoll på stranden vid hotellet under sommarmånaderna.

Läs mer om Hotel Moroni

Hotellets restaurang serverar en liten frukostbuffé, och erbjuder ett varierat utbud av menyer till lunch och kvällsmat, samt sallad-, antipasto- och dessertbuffet.

Det finns totalt 57 rum på hotellet, alla med badrum/toalett, telefon, minibar, satellit-TV, säkerhetsbox, hårfön samt aircondition. Det kan ställas in en extrasäng i alla rumstyper. De översta rummen som vänder mot havet har full havsutsikt medan rummen på de första våningarna mot havet har en massa fina palmer framför sig och därmed kan havsutsikten vara begränsad.

Dölj texten
 
 
search map