Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel Florenz

 
Hotel Florenz är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Florenz är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Florenz är ett före detta kloster som restaurerats och idag fungerar som hotell. Hotellet ligger med ett lugnt läge cirka 100 meter från det historiska centrumet i Finalborgo och lite över en kilometer från havet.

På hotellet hittar man bland annat en restaurang inomhus (om kvällen) och utomhus (endast om morgonen till frukost), lekplats, swimmingpool, trädgård, mindre privat parkeringsplats (i mån av plats), gratis busservice till och från stranden 2 gånger dagligen i perioden juni till slutet av september.

Läs mer om Hotel Florenz

Det finns totalt 31 rum och de har alla badrum/toalett:
- rummen av typ Priore är utrustade med minibar, telefon, satellit-TV samt hårfön och morgonrock på badrummet samt förberedning av sängarna på rummet om eftermiddagen. Vid beställning av rummet av typ priore får du vin och mineralvatten obegränsat till middag.
- rummen av typen Monaco är lite större och är utrustad med minibar, telefon, satellit-TV samt hårfön på badrummet. Vid beställning av rum av typen Monaco får du en halv flaska vin och en halv flaska mineralvatten till middag.

Dölj texten
 
 
search map