Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel del Golfo

 
Hotel del Golfo är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel del Golfo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Finale Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

In till den lilla badorten Finale Ligure är det endast ett par kilometer. Här hittar du barer, restauranger, mataffärer, apotek, bank och butiker av olika slag, med andra ord allt du behöver för en trivsam vistelse.

Njut av utsikten från terrassen

Hotellet ligger strax intill havet och du har från terrassen fin utsikt. Den goda drycken beställer du i baren innan du slår dig ner i de komfortabla utemöblerna. Efter en stunds avkoppling kan du antingen stanna kvar på hotellet för en bit mat eller så ger du dig in till centrum där du har flera bra matställen att välja mellan. Hotellet har fri shuttleservice in till centrum två gånger om dagen. Hör med receptionen om vilka tider som gäller.

Läs mer om Hotel del Golfo

Hotellet har privat strand

Mitt emot hotellet breder som sagt havet ut sig och här finns en liten sandstrand. I början och slutet av säsongen ingår strandservice men i perioden 15/6-15/9 betalar du för solstolar och parasoll, om du så önskar. Annars kan du sätta dig i bilen och upptäcka andra närliggande stränder.

Moderna rum med ljudisolerade glas

Rummen vetter ut mot havet och eftersom hotellet ligger nära en större kustväg har man ljudisolerat. De 29 rummen är utrustade med aircondition, WI-Fi, Sat-Tv, minibar, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork. Du kan välja den typ som passar dig bäst, några rum har balkong och utsikt mot havet.

Läs om rummen på Hotel del Golfo

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Hotel del Golfo

Läs personliga omdömen av Hotel del Golfo som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel del Golfo. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Hotel del Golfo

Läs mer
 
search map