Hotell i Finale Ligure i Ligurien

Hotel del Golfo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

In till den lilla badorten Finale Ligure är det endast ett par kilometer. Här hittar du barer, restauranger, mataffärer, apotek, bank och butiker av olika slag, med andra ord allt du behöver för en trivsam vistelse.

Njut av utsikten från terrassen

Hotellet ligger strax intill havet och du har från terrassen fin utsikt. Den goda drycken beställer du i baren innan du slår dig ner i de komfortabla utemöblerna. Efter en stunds avkoppling kan du antingen stanna kvar på hotellet för en bit mat eller så ger du dig in till centrum där du har flera bra matställen att välja mellan. Hotellet har fri shuttleservice in till centrum två gånger om dagen. Hör med receptionen om vilka tider som gäller.

Läs mer om Hotel del Golfo

Hotellet har privat strand

Mitt emot hotellet breder som sagt havet ut sig och här finns en liten sandstrand. I början och slutet av säsongen ingår strandservice men i perioden 15/6-15/9 betalar du för solstolar och parasoll, om du så önskar. Annars kan du sätta dig i bilen och upptäcka andra närliggande stränder.

Moderna rum med ljudisolerade glas

Rummen vetter ut mot havet och eftersom hotellet ligger nära en större kustväg har man ljudisolerat. De 29 rummen är utrustade med aircondition, WI-Fi, Sat-Tv, minibar, kassafack och badrum med dusch/kar och hårtork. Du kan välja den typ som passar dig bäst, några rum har balkong och utsikt mot havet.

Läs om rummen på Hotel del Golfo

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map