Hotell i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Locanda Il Senatore

Den fina sandstranden i Fiascherino - hotellet kan skymtas till vänster (rosa) Restaurang med havsutsikt Gemensam terrass
 
Locanda Il Senatore är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Il Senatore är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiascherino di Lerici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Sträckan vid Nationalparken Cinque Terre är fantastiskt vacker med sina skulpturliknande klippor, dock på bekostnad av de många sandstränderna - men i Fiascherino di Lerici ligger en naturskön sandlagun gömd från massturismen huvud stråk.

Första parket ner till vattnet

Locanda Il Senatore ligger på första parket ner till vattnet. Men vilket vatten? Ett ovanligt vackert hörn av Medelhavet med sandstrand och parasoll / två solstolar för varje rum som dessutom är inkluderat i priset.

Läs mer om Locanda Il Senatore

Restaurang på stället

- Mot tillägg kan man beställa halvpension men det finns även matställe på rimligt avstånd: i Tellaro (ca. 1 km) och Lerici (ca. 2 km). Köket på Locanda Il Senatore är naturligtvis präglat av havet läckerheter men det finns också traditionella rätter baserade på pasta och kött. Frukosten serveras som buffé. Från restaurangen har man en enastående utsikt över den lilla bukten.

Dubbelrum med havsutsikt
- De åtta rummen ligger alla på samma våningsplan (under receptionen och restaurangen men från vattnet sett är det 2:a våningen pga nivåskillnaden) utan hiss och har en bländande utsikt till stranden, klippkusten och havet genom stor panoramafönster, det enda som fattas är balkong. Rummen är utrustade med aircondition, minibar, lcd sat-TV, förvaringsbox och badrum med toalett, dusch och hårtork. I ca. hälften av rummen finns möjlighet / plats för en extra säng. I ett av rummen finns plats för två extra sängar som därmed kan fungera för en familj med två vuxna och två barn (bäst för mindre barn).

Dölj texten
 
 
search map