Hotell i Fiascherino di Lerici i Cinque Terre

Hotel Rosa dei Venti

Från takterrasen kan du se nästan hela världen... Himmel och hav kan man inte få nog av Hotellet ligger i det lilla samhället Fiascherino Njut av dagens första mål i frukostmatsalen Något för var och en Fina rum sätter ramarna runt din semester Spendera semestern i vackra omgivningar Några av rummen har utsikt Njut av La Dolce Vita hela dagen lång på takterrassen Den flotta receptionen hälsar dig välkommen Så är sängen bäddad
 
Hotel Rosa dei Venti är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Rosa dei Venti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Fiascherino di Lerici här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotel Rosa dei Venti har den förträffliga fördelen att ligga i området vid Cinque Terre - dock utan att ligga på den väldigt trafikerade rutten mellan städerna. Du kan se det som ett slags Cinque Terre, men med färre turister och mer smak av lokalkolorit. Området heter Lerici och ligger i La Spezia-bukten på den andra sidan om Portovenere.

Se en bit av världen från takterrassen

Utöver det goda läget, och den rara personalen, är ett av hotellets främsta dragplåster panoramaterrassen på taket. Häruppe har du den mest makalösa utsikten över Medelhavet. Du kan också se Portovenere, samt öarna Palmaria, Tino och Tinetto, som bubblar upp ur havet med all deras frodighet. Den stora takterrassen gör hela skillnaden. Njut av en förfriskning i baren, slå dig ner vid ett av borden under parasollen, eller lapa sol på en av liggstolarna. Och om solen blir alldeles för het, kan du svalka av dig under en av uteduscharna i hörnet. På sommaren, när vädret tillåter det, serveras också middag häruppe på takterrassen, dock med en begränsad meny i förhållande till restaurangen på markplan. På takterrassen serveras primärt grillrätter och sallader.

...eller ta en bit i restaurangen

Nere på markplan ligger hotellets restaurang, som också är öppen för gäster som inte bor på hotellet. Här kan du äta a la carte, men restaurangen fungerar både som restaurang och pizzeria, och de lagar till och med panini och pizza som take away. Middagen serveras antingen här, eller uppe på takterrassen - beroende på väder. Detsamma gäller frukosten (buffé) som vid bra väder kan intagas på taket.

Nära allt det som du säkert vill se

Mellan de två pittoreska städerna Lerici och Tellaro, leder kustvägen fram, elegant genom landskapet, och plötsligt dyker Hotel Rosa dei Venti upp i det lilla samhället Fiascherino. Då vägen når en återvändsgränd i Tellaro, är trafiken begränsad. Från hotellet kan du korsa vägen och gå ner till hela två sandbukter, som kan få de flesta naturälskare att tappa andan. I den ena sandbukten ligger Hotel Fiascherino, som Hotel Rosa dei Venti samarbetar med. Här kan du på dagsbasis köpa tillgång till strandservicen (liggstolar och parasoll) och pool. För priser, fråga i receptionen på Hotel Rosa dei Venti vid ankomst. Om du inte vill hyra solsängar och tillgång till pool, så har du fortfarande gratis tillgång till båda sandbukter, så att du kan hoppa ner i de blå vågorna.

Får du nog av sand och vatten, och gärna vill besöka områdets pittoreska och pastellfärgade städer, som Ligurien och Cinque Terre är så kända för, så ligger fiskeläget Tellaro faktiskt endast 1 km bort. Med ite god vilja kan du ta denna tur till fots, observera dock att det inte finns en trottoar på hela sträckan. I Tellaro finns också de närmaste inköpsmöjligheterna. På tal om saker du kan göra utan att ta bilen, så finns det också goda vandringsrutter i området nära hotellet. De är minst lika vackra som vandringslederna i själva Cinque Terre Nationalpark - fördelen är att här är stigarna gratis och mindre besökta av turister.

Annan nyttig information

När du ankommer till hotellet, kan du parkera precis innan hotellet, i svängen, eller efter hotellet, där det finns lite fler p-platser att välja emellan. Parkering betalas på stället. Receptionen är flott och helt moderniserad. Det finns en bar och hiss.

Läs mer om Hotel Rosa dei Venti

Härliga rum

De 26 rummen är alla rena och njutbara. De har wifi, aircondition, satellit-TV, kassaskåp, minibar och badrum med toalett och dusch. Hotellet har både rum med och utan havsutsikt, och rum med och utan balkong.

Läs om rummen på Hotel Rosa dei Venti

Dölj texten
 
 
search map