Semesterbostad i Dolcedo i Ligurien

Ligurisk middag

 
Ligurisk middag är inte tillgänglig i dagsläget
Ligurisk middag är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Dolcedo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I den trevliga lilla byn Dolcedo en bit ifrån de livliga badstränderna finns en trevlig restaurang var man kan prova på det lokala köket och vinproduktion.

Restaurangen tillhör det intilliggande Giada Country House var det finns några lägenheter för en avslappnad och autentisk semester i lugna omgivningar. Stämningen är elegant och avslappnad, inredningen rustik och intressant då man äter i vad som var en gammal vetekvarn, detta finner man även lämningar ifrån i restaurangen. Köket bjuder på lokala, traditionella rätter var både fisk och kötträtter är välrepresenterade tack vare det korta avståndet till både hav och berg. Vinmenyn är inte heller så stort men är inspirerat efter territoriet vars viner inte är så kända då det produceras i små mängder.

Läs mer om Ligurisk middag

Menyn ändras allt efter årstid och efter vad fiskarna lyckas fiska upp. Det erbjuds två rätter, en pastarätt och en huvudrätt samt en dessert efter eget val. Det finns dessutom möjlighet att prova olika viner då flera av de liguriska vinerna även erbjuds per glas till rimliga priser (från 3 euro per glas). Till sist ska det även nämnas att det erbjuds taxi transfer från Imperia, så man slipper tänka på att någon måste köra och därför inte kan avnjuta de goda vinerna.

Dölj texten
 
 
search map