Omdömen från Giada Country House

 
Giada Country House är inte tillgänglig i dagsläget
Giada Country House är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Dolcedo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Giada Country House

Läs personliga omdömen av Giada Country House som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Giada Country House. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Ingrid och Lars från Båstad i Sverige bodde på Giada Country House i Dolcedo från den 2. till den 9. juli 2011.

Ja vi har precis kommit hem och är supernöjda med vår vistelse där – underbart vackert, stilla och en jättebra restaurang med god mat och med mycket trevliga ägare/ personal – vi åt där 4 gånger! Det är en förtjusande by – vi hörde några som cyklat dit och som uttryckte det på följande sätt: det känns som om vi kommit till Paradiset – och vi är benägna att hålla med!

Dolcedo, den närmaste lite större orten, är också bedårande och där har vi fått trevliga ”vänner” bl a på vår favoritbar – vi kan varmt rekommendera Casa Guiada till alla, men det är bra att vara medveten om att det inte finns affärer, kaféer eller barer i Lecchiore utan att man måste köra några km till Dolcedo.

Bifogar ett foto – utsikt från vår terrass!

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Ingrid och Lars från Båstad i Sverige bodde på Giada Country House i Dolcedo från den 3. till den 10. juli 2010.

Hej, Ja vi var supernöjda – Lecchiore var en förtjusande by och lägenheten var utmärkt med en vidunderlig utsikt. Restaurangen var helt underbar – utsökt mat och både kocken och den unge mannen som serverade var topptrevliga! Den lokala befolkningen är verkligen jättetrevlig och hjälpsam och samma sak gäller i den lite större byn Dolcedo. Finns restaurangen med den goda maten och den trevliga personalen kvar nästa år så återkommer vi mer än gärna!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map