Semesterbostad i Dolcedo i Ligurien

Giada Country House

 
Giada Country House är inte tillgänglig i dagsläget
Giada Country House är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Dolcedo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På Giada Country House tillbringas semestern i en gammal ombyggd mölla som renoverats med respekt på de ursprungliga detaljerna. Stället ligger i en liten by en bit upp i bergen där man finner lugn och ro, samt där livet går sin stilla gång utan stress.

Områdets möjligheter för aktiv vistelse

Här är det möjligt att vandra på utmarkerade stigar som går direkt från Giada Country House var det också finns möjlighet att hyra mountainbikes av olika typer. Området är mycket cykelvänligt och man ser flera cyklister på de små vängarna. Vid Giada Country House finns även en liten och mycket stämingsfull restaurang som är öppen för middag från våren till hösten.

Läs mer om Giada Country House

Lägenheternas utformning

Giada Country House består av fem smakfullt inredda lägenheter som alla har egen balkong, terrass eller liten uteplats, aircondition, satellit-tv och köksfaciliteter med fyra plattor, kylskåp, microvågsugn, vattenkokare och kaffemaskin.

Lägenheterna på Giada Country House

Enrumslägenheten Pesco med 2/3 sovplatser (med en liten terrass)

Lägenheten är egentligen en två rumslägenhet men det är inte en dörr mellan uppehållsrummet och sovrummet (detta p.g.a. att väggarna är från Medeltiden och myndigheterna vill att det bevaras på detta sätt). Lägenheten ligger på första våningen och består av uppehållsrum med kokvrå och en bäddsoffa för en person, sovrum/nattområde (utan dörr) med dubbelsäng och badrum med badkar med spafunktioner och toalett. Lägenheten har en liten terrass.

Tvårumslägenheten Arancio med 2/4 sovplatser (med terrass)

Lägenheten ligger på en förhöjd första våning och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng, separat toalett och badrum med badkar med spafunktion och toalett. Lägenheten har en egen terrass (1,35 x 0,90 meter).

Tvårumslägenheten Nespolo med 2/4 sovplatser (med en liten övertäckt terrass)

Lägenheten ligger på andra våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten övertäckt terrass.

Tvårumslägenheten Limone med 2/4 sovplatser (med en liten terrass)

Lägenheten ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har en liten inglasad terrass.

Trerumslägenheten Ciliegia med 4/6 sovplatser (med en liten terrass)

Lägenheten ligger fördelad på två plan och består av ett uppehållsrum med kokvrå och bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng med badkar med spafunktion och toalett samt på andra våningen finns ännu ett sovrum med dubbelsäng och badrum. Lägenheten har en liten terrass (2,85 x 1,45 meter).

Dölj texten
 
 
search map