Semesterbostad i Diano Marina i Ligurien

Residence Orchidea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Orchidea ligger som sagt med lugna omgivningar ca. 400 meter från havet och den närmsta stranden. In till stadens lilla centrum är det ca 1000 meter men inköps/shoppingmöjligheter finns redan inom 200 meters avstånd. Du har härifrån dessutom en bra utgångspunkt att upptäcka Liguriens övriga små pärlor både utmed kusten som inåt landet.

Faciliteter för avkoppling och aktivitet

Residence Orchidea är ett prisvärt alternativ. Lägenheterna är till åren men här finns en pool (12 x 5 meter) med solstolar och parasoller. Vidare har du tillgång till reception, uppehållsrum, bar, trädgård och fri parkeringsplats. Mot betalning kan du även få tillgång till tvättmaskiner, cyklar och scooters (mopeder) samt tennisbana om andan skulle falla på.

När du känner för att ta ett dopp i havet kan du traska ner till stranden som ligger ca 400 meter bort. Om du säger till i receptionen innan så hjälper de dig med att få ett rabatterat pris på solstolar och parasoll.

Läs mer om Residence Orchidea

Njut av semestern på din balkong

Lägenheterna ligger i två byggnader som är från -60 talet och de ger därför ett enkelt och lite föråldrat intryck, alla lägenheter har dock balkong, värmeanläggning och Sat-Tv. (fyra utländska kanaler) Hårtork kan lånas på förfrågan likaså microugn.

Lägenheterna på Residence Orchidea

Lägenhet m. 1 sovrum och balkong

Lägenhet på ca. 50/55 m² och som består av allrum med dubbel bäddsoffa och utdragbar säng samt pentry, sovrum med dubbelsäng, badrum med toalett och dusch eller badkar. Balkong

Lägenhet m. 2 sovrum och balkong

Lägenhet på ca. 60/65 m² och som består av allrum med dubbel bäddsoffa och utdragbar säng till barn under 12 år samt pentry, sovrum med dubbelsäng, sovrum med våningssäng, badrum med toalett och dusch eller badkar. En eller två balkonger.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare, Ligurien

Villaggio Ai Pozzi

Loano, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Rekommendationer till dig

Residence Borgo Verde

Imperia, Ligurien

Hotel Residence Mondial

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map