Semesterbostad i Diano Marina i Ligurien

Residence Orchidea

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Residence Orchidea ligger som sagt med lugna omgivningar ca. 400 meter från havet och den närmsta stranden. In till stadens lilla centrum är det ca 1000 meter men inköps/shoppingmöjligheter finns redan inom 200 meters avstånd. Du har härifrån dessutom en bra utgångspunkt att upptäcka Liguriens övriga små pärlor både utmed kusten som inåt landet.

Faciliteter för avkoppling och aktivitet

Residence Orchidea är ett enkelt men prisvärt alternativ. Lägenheterna är till åren men här finns en pool (12 x 5 meter) med solstolar och parasoller. Vidare har du tillgång till reception, uppehållsrum, bar, trädgård och fri parkeringsplats. Mot betalning kan du även få tillgång till tvättmaskiner, cyklar och scooters (mopeder) samt tennisbana om andan skulle falla på.

När du känner för att ta ett dopp i havet kan du traska ner till stranden som ligger ca 400 meter bort. Om du säger till i receptionen innan så hjälper de dig med att få ett rabatterat pris på solstolar och parasoll.

Läs mer om Residence Orchidea

Njut av semestern på din balkong

Lägenheterna ligger i två byggnader som är från -60 talet och de ger därför ett enkelt och lite föråldrat intryck, du kan välja lägenheter har dock balkong, värmeanläggning och Sat-Tv. (fyra utländska kanaler) Hårtork kan lånas på förfrågan liksom micro.

Läs om l√§genheterna på Residence Orchidea

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Residence Orchidea

Läs personliga omdömen av Residence Orchidea som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Residence Orchidea. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 18 omdömen från Residence Orchidea

Bra läge och allt ok

Ochidea ligger 5-10 minuter från stranden, som är en vändpunkt. Själva staden ligger inom samma avstånd - du ska vara svänga till höger lite tidigare.

Diano Marina är en "badort" som vi tänker den, när den är som bäst. Trevlig stämning. Massor av plats mellan mån-tors. Fredag och helg är det fullt med (vuxna) människor som njuter av en drink, kaffe eller liknande. Ska ni hit, så gör er själva tjänsten att uppleva både en vardagsafton (då det är plats vid bodarna som säljer smycken, konst osv), och en kväll på helgen då det är full med folk och stämning. Det är inte svårt att få lust att sätta sig med en kall drink och bara titta på folk.

Där är inte många utländska turister. Det är många italienska gäster som kommer till stan.

Han i receptionen är VERKLIGEN hjälpsam. Vi fick en fläkt med det samma då vi bad om en, då lägenheten är åt det varma hållet (vilket andra har skrivit).

Läs mer

Fridfullt ställe och hjälpsam personal

Här störs man inte av trafiken, och där är en härlig solfylld balkong. Det är lite lyhört i lägenheten, men inte på natten. Ok standard till priset och personalen var mycket hjälpsam.

Läs mer

Bedömning av Residence Orchidea

Läs mer

Bedömning av Residence Orchidea

Läs mer

Bedömning av Residence Orchidea

Läs mer

Italienskt och gästfritt

Residence Orchidea lever helt och hållet upp till In-Italias beskrivning av stället.

Poolområdet är dock för litet - och för sparsamt möblerat i förhållande till antalet användare.

Läs mer
 
search map