Semesterbostad i Diano Marina i Ligurien

Residence Mediterraneo

Inbjudande pool till alla gäster Residence Mediterraneos privata strand ligger endast 200 meter bort Det finns leklplats vid stranden för de minsta gästerna Restaurang Reception och hall Få något svalkande i baren
 
Residence Mediterraneo är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Mediterraneo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Diano Marina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med 500 meter till Diano Marinas charmiga centrum och endast 200 meter till ställets privata sandstrand så slutar de flesta med att låta bilen stå orörd under hela semestern.

Håll semester med barnen

Residence Mediterraneos egen strand (ca. 200 meter) används mot betalning. Du hittar också en lekplats vid stranden så barnen har att roa sig med. Som ett plaskande alternativ till stranden finns det pool på stället som är omgiven av solstolar och parasoller. Dessutom finner du bredvid poolen en solterrass, så det bör finnas utrymme för alla. På andra sidan av Residence Mediterraneo passerar tåget till och från. In-Italias utsände noterade dock inte att detta är störande. Å andra sidan finns det ingen annan störig trafik eftersom stället ligger på en lugn sidogata.

Gemensamma faciliteter till ditt förfogande

När du anländer checkar du in i receptionen som har en tillhörande hall. Här hittar du också en bar och hissen upp till semesterlägenheterna. I byggnaden intill finns restaurangen som är öppen för både lunch och middag under högsäsongen. Dessutom finns det också en liten tvättstuga och garage på plats (båda nyttjas mot avgift). Det finns wi-fi i hallen som även omfattar några av lägenheterna - men utan garanti.

Bo i lägenhet med balkong

De ca. 30 lägenheterna har alla balkong och aircondition - och fördelar sig på enrummare och tvårummare upp till 5 personer. Lägenheterna är trevliga men ganska enkla i sitt uttryck. Styrkan sitter helt klart i poolen, din privata balkong samt de korta avstånden till stranden och stadslivet - mer än själva standarden, som är medelklass.

Lägenheterna på Residence Mediterraneo

Enrumslägenhet med 3 sovplatser (typ A3 med balkong)

Dessa lägenheter har alla balkong. De består av ett stort rum med dubbelsäng, extrasäng för 3:e person, liten kokvrå (med två kokplattor och kylskåp) samt badrum med toalett och badkar eller dusch. Det finns aircondition och LCD-TV. Med lite tur räcker wi-fi till några av lägenheterna, men annars får du starkare signal nere i hallen.

Enrumslägenhet med 4 sovplatser (typ A4 med balkong)

Dessa lägenheter har alla balkong. De består av ett stort rum med dubbelsäng, extrasäng för 3:e och 4:e person, liten kokvrå (med två kokplattor och kylskåp) samt badrum med toalett och badkar eller dusch. Det finns aircondition och LCD-TV. Med lite tur räcker wi-fi till några av lägenheterna, men annars får du starkare signal nere i hallen.

Tvårumslägenhet med 4 sovplatser (typ B4 med balkong)

Dessa lägenheter har alla balkong. De består av ett sovrum med dubbelsäng, extrasäng för 3:e och 4:e person, liten kokvrå (med två kokplattor och kylskåp) samt badrum med toalett och badkar eller dusch. Det finns aircondition och LCD-TV. Med lite tur räcker wi-fi till några av lägenheterna, men annars får du starkare signal nere i hallen.

Tvårumslägenhet med 5 sovplatser (typ B5 med balkong)

Dessa lägenheter har alla balkong. De består av ett sovrum med dubbelsäng, extrasäng för 3:e, 4:e och 5:e person, liten kokvrå (med två kokplattor och kylskåp) samt badrum med toalett och badkar eller dusch. Det finns aircondition och LCD-TV. Med lite tur räcker wi-fi till några av lägenheterna, men annars får du starkare signal nere i hallen.

 
 
search map