Omdömen från Hotel Splendid

 
Hotel Splendid är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel Splendid är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Diano Marina här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Splendid

Läs personliga omdömen av Hotel Splendid som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Splendid. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gunilla med sällskap från Skövde i Sverige bodde på Hotel Splendid i Diano Marina från den 7. till den 21. juni 2009.

Hej och jag lämnar gärna mina synpunkter på vår resa. Vi hade bokat 14 dagar på hotel Splendid i Diano Marina. Hotellet låg en bit utanför men det gick bussar nära hotellet minst var 25:e minut (busshållplatsen var vid de gula stolparna) som kostade en euro inom närområdet. Hotel Splendid var utmärkt med bra rum, god mat, vackert poolområde. Det var nästan bara italienska familjer som bodde där och det var en positiv upplevelse i sig med allt prat och glam. Däremot var hotellets strand miserabel med grov klappersten mellan två betongpirar, svårt att ta sig ner i vattet via de hala klipporna. Vi och andra hotellgäster löste problemet genom att bada på grannhotellets jättefina sandstrand och sedan gå tillbaka och lägga oss i vårt eget hotells strandstolar. Vet ej om det var tillåtet, men ingen kommenterade det. Diano Marina är en förtjusande stad där man kan hitta allt. Den är genuin och Italien är ju ett land som lyckats kombinera turismen med det genuina. Fina sandstränder mitt inne i centrum som dels är kommunala och dels privata. Vacker strandpromenad. Det finns två mycket vackra gågator inne i staden kantade av allsköns blomsterprakt och apelsin- och citronträd. Gågatorna har många bra caféer och restauranger. Det var nära till tågstationen och det är mycket lätt att ta sig mellan orterna.
Bra shopping. Jag handlade dels mycket vackra skor till rimliga priser och även en del fina barnkläder. Det var marknad på tisdagar i Diano Marina och på fredagar i Ventimiglia. Där kunde man göra mycket fynd. En söndag hade man täckt marken helt på två torg och en gågata med rosenblad i olika färger och mönster. Mycket imponerande, det måste gått åt tiotusentals rosor. För att inte tala om hur vackert det var. Vi gick in till en lokal turistbyrå och bokade några utflykter. En till akvariet i Genua dit det är 10 mil. Resan tog enkel väg 3 timmar! Vi tog en annan trevlig utflykt till Nice och MonteCarlo. MonteCarlos akvarium tyckte jag var väl så bra som Genuas. Vi är helnöjda med vår resa och kan varmt rekommendera denna vackra stad och hotel Splendid. Och vi kan mycket väl tänka oss att återvända till denna fina plats. Och om vi lever och har hälsan i höst så bär det av till Italien igen via er - denna gång till Minori. Detta tack vare alla fina nyhetsbrev som ni sänder och all information som är lättillgänglig via er hemsida.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map