Hotell i Diano Marina i Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Detta klassiska hotell är mycket omtyckt för sitt kanon-läge och är inte bara ett bra val för dig som vill bo intill havet utan som även vill ha promenadavstånd till liv och rörelse. Staden Diana Marina, med sitt shopping- och affärsliv ligger nämligen bara ca ett par hundra meter bort. Hotellet, som har en lång historia som badhotell, och som varit i familjen Zagos ägor sedan 50-talet, ligger som sagt med ett härligt läge intill stranden, utan att du behöver korsa några vägar.

Du kan låta bilen stå

En av de många fördelarna med att bo på Hotel Bellevue et Mediterranée är att när du har kommit hit med bil (eller tåg), så behöver du knappt använda bilen mer under din vistelse. Du kan gå till både tågstationen (ca 750 m), centrum, sandstranden (precis utanför hotellet), lekplatsen (om du har barn) och småbåtshamnen. Precis utanför hotellet finns både en bensinstation, ett par caféer och ett supermarket Simply Punto, allt inom bara 50 meter.

Läs mer om Hotel Bellevue et Mediterranée

Ta dig en tur och vidga vyerna

Om du någon gång under din semester skulle vilja vidga dina vyer, rekommenderar vi att du besöker den närliggande staden Cervo, med sina pastellfärgade hus som ligger på en sluttning ca 3 km från Diano Marina. Du kan gå dit största delen av vägen längs stranden, eller ta tåget vilket bara tar några minuter. Ett annat alternativ är att ta en tur till konstnärskolonin vid Bussana Vecchia, som ligger mellan Arma di Taggia och San Remo, ca 35 km från Diano Marina. Även Imperias gamla del är mycket omtyckt, liksom den nyare eftersom du här har bra utbud av shopping och uteserveringar.

Njut av bra faciliteter

Hotellet består av två sammanhängande byggnader och har en reception samt ett frukostrum med havsutsikt. Frukosten serveras som buffé, medan middagen är en kombination av buffé och menyer. Du kan antingen välja att betala ett fast pris för halvpension eller välja rätter från à la carte- menyn. Halvpension kan variera i pris och går inte att beställas i förväg, så du kan endast begära det samma dag. Förutom restaurangen finns även en internethörna, Wi-Fi (mot avgift) och en lounge. Det finns gratis parkering. Hotellet är i typisk medelhavs- badortsstil och kan tyckas vara lite gammeldags inrett, men detta vägs upp av det utmärkta läget och de många bekvämligheterna.

Sandstrand & pool precis utanför dörren

Du kan dra nytta av sandstranden som bildar en liten sandig vik framför hotellet. Det finns en fin brygga som du kan använda när du känner för ett dopp. Hotellet har även en inomhuspool (med saltvatten) som är uppvärmd hela året till 34 grader, samt en utomhuspool och jacuzzi.

Komfortabla rum i klassisk stil

Här finns olika rumskategorier att välja mellan. Reser du med familjen finns här även rum som tar fler personer. Alla rum har balkong (en del terrass) och du kan välja t.ex. rum ut mot havet. Alla har samma faciliteter som luftkonditionering, minibar, Sat-TV, telefon och Wi-Fi.

Läs om rummen på Hotel Bellevue et Mediterranée

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map