Hotell i Diano Marina i Ligurien

Hotel Bellevue et Mediterranée

Pris från per pers.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Hotellet är inte bara ett bra val för dig som vill ligga på stranden. Staden Diana Marina, med sitt shopping- och affärsliv ligger nämligen bara 250 meter bort. Det här är platsen för din sommarsemester värd att minnas!

Parkera bilen och ta en promenad

En av de många fördelarna med att bo på Hotel Bellevue et Mediterranée är att när du har kommit hit med bil (eller tåg), så behöver du knappt använda bilen mer under din vistelse. Du kan gå till både tågstationen (ca 750 m), centrum, sandstranden (precis utanför hotellet), lekplatsen (om du har barn) och småbåtshamnen. Precis utanför hotellet finns både en bensinstation, ett par caféer och ett supermarket Simply Punto, allt inom bara 50 meter.

Läs mer om Hotel Bellevue et Mediterranée

Ta en tur

Om du någon gång under din semester skulle vilja vidga dina vyer, rekommenderar vi att du besöker den närliggande staden Cervo, med sina pastellfärgade hus som ligger på en sluttning ca 3 km från Diano Marina. Du kan gå dit största delen av vägen längs stranden, eller ta tåget vilket bara tar några minuter. Ett annat alternativ är att ta en tur till konstnärskolonin vid Bussana Vecchia, som ligger mellan Arma di Taggia och Sanremo, ca 35 km från Diano Marina.

Njut av bra faciliteter

Hotellet består av två sammanhängande byggnader och har en reception och ett frukostrum med havsutsikt. Frukosten serveras som buffé, medans middagen är en kombination av buffé och menyer. Du kan antingen välja att betala ett fast pris för halvpension eller välja rätter från à la carte- menyn. Halvpension kan variera i pris och går inte att beställas i förväg, så du kan endast begära det samma dag. Förutom restaurangen finns även en internethörna, wi-fi (mot en avgift) och en lounge. Det finns gratis parkering som ingår i priset. Hotellet är i typisk medelhavs- badortsstil och kan tyckas vara lite gammeldags inrett, men detta vägs upp av det utmärkta läget och de många bekvämligheterna.

Sandstrand & pool precis utanför dörren

Du kan dra nytta av sandstranden som bildar en liten sandig vik framför hotellet. Det finns en fin brygga som du kan använda när du känner för ett dopp. Hotellet har även en inomhuspool som är uppvärmd hela året till 34 grader, samt en utomhuspool och jacuzzi.

Läs om rummen på Hotel Bellevue et Mediterranée

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Hotel Monte Rosa

Chiavari, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Noris

Finale Ligure, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Giada

Imperia, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map