Hotell i Diano Marina i Ligurien

Grand Hotel Diana Majestic

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Grand Hotel Diana Majestic är omgivet av en inbjudande park med olivträd och ligger helt ut till havet och stranden, endast ca. 700 meter från centrum. Placeringen är därmed perfekt för att du ska få en vällyckad semester. Härifrån kan du kombinera avkoppling på hotellet med trevliga utflykter till städer som Alassio, San Remo och hela vägen över gränsen till den Franska Rivieran.

Hotellet har bra faciliteter & tre restauranger

På hotellet finns det reception med personal dygnet runt, loungebar, hiss, TV-rum med wide-screen TV, spelrum, parkeringsplats och konferensfaciliteter. På takterrassen som vänder ut mot havet kan du koppla av med ett gott glas vin eller cigarr som går att köpa i baren.

Dessutom erbjuder hotellet hela tre restauranger: La Terrace som vänder ut mot havet och där du om sommaren kan njuta av frukosten som serveras som internationell buffé. I Restaurangen Diana kan du njuta av rätter från Medelhavet tillagade under chefskocken Augustos vakande öga. Den tredje restaurangen, La Rotonda sul Mare är den mest eleganta och inbjuder till en romantisk middag. Här kan du njuta av vällagade gourmet rätter som ofta präglas av färsk fisk.

Läs mer om Grand Hotel Diana Majestic

Här finns en fin trädgård och två pooler

I den stora sköna trädgården ligger den enorma poolen som mäter hela 25 x 12 meter med tillhörande solstolar och snack-restaurang där du kan köpa dryck och lättare maträtter. Poolen har två dedikerade filer mot ströms som passar dig som vill aktivera dig. Pool nummer två är uppvärmd till ca 30 grader och har whirlpool med fyra sitsar varav två är med massage, en del för fotmassage (kneipp) och vattenfall. Framför hotellet finns en privat strand med solstolar och parasoll samt omklädningsrum. I anslutning till poolen finner du även hotellets spa.

Smakfullt inredda rum

Det finns totalt 86 rum på hotellet som är fördelade på flera olika kategorier där du väljer den som passar dig bäst. Alla rum är utrustade med Wi-Fi, telefon, minibar, Sat-TV, förvaringsbox, aircondition (från mitten av juni till ca. mitten av september) samt badrum med dusch/badkar, hårtork och slippers. Parkering är efter tillgänglighet, och går ej att förbokas.

Läs om rummen på Grand Hotel Diana Majestic

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map