Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Medelhavet, blommor i vckra färger och en mild havsbris - Diano Marina är en tvättäkta badort på Liguriens västra del, nära gränsen till Frankrike.

Området som också kallas för "blomsterrivieran" är känd för sin fina sandstränder, frodiga omgivningar och det milda klimatet. Lägg där till ett stort utbud av restauranger, butiker, caféer och nattklubbar och inte minst de många utflyktsmöjligheterna så kan man nästan inte önska sig mycket mer.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

År 1887 blev hela staden ödelagd av en jordbävning och efter återuppbyggnaden av staden började turisterna åter strömma till. Tidigare var staden ett mindre fiskeläge. Den långa strandpromenaden med utsikt till havet, lustbåtshamnen och stranden kombinerat med staden gröna alléer och stämningsfulla torg skapar ramarna för en lyckad semester.

Gå heller inte miste om höjdpunkten i juni: Den stora blomsterfestivalen då stadens fylls med blommor och gator och torg täcks av miljontals blomsterblad.

Varje tisdag förmiddag är det gatumarknad i staden.

Läs mer om Diano Marina

Dölj texten
 
 

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Populärt i Ligurien

search map