Hotell i Corniglia i Cinque Terre

Villa Sandra Rooms

Villa Sandra Rooms ligger i den blå byggnaden till höger sett från den gula ägendomen Utsikt från balkongen Acquamarina
 
Villa Sandra Rooms är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Sandra Rooms är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i stämningsfulla och pittoreska Corniglia erbjuder Sandra Villa tre nyrenoverade rum med LCD-skärm med satellit-tv och balkong med havsutsikt.

Bo centralt

Det är omöjligt att bo mer centralt och samtidigt ha lugn och ro på sin balkong, varifrån man kan njuta havsutsikten och de inbjudande vinmarkerna som ligger som terrasser upp på bergsluttningarna.

Läs mer om Villa Sandra Rooms

Smakfullt inredda rum

De tre rummen Acquamarina, Azzurra och Arancia ligger på gatuplan (första våningen) och är präglade av fina ljua färger. De är alla utrustade med aircondition, LCD-skärm med satellit-tv, en fin spegel, litet kylskåp till drycker (endast i Azzurra), fördelningsgång med ljussensorer (endast i Acquamarina), badrum med dusch, hårtork och toalett och kanske viktigast av allt: balkong med havsutsikt i rummen Acqueamarina och Azzurra men inte i Arancia. Det handlar om en stor balkong, varav de två rummen har varsin ända.

Rum nära caféer

Rummen har dubbelsäng och i Acquamarina är det möjlighet för en extra säng. Rummen är utan frukost men man kan äta frukost på en kaffebar bredvid boendet (ej möjligt torsdagar samt hela augusti månad). Man kan bl.a. beställa te/kaffe, juice och croissant. I annat fall finns det goda möjligheter att äta sin frukost på divese barer och caféer i närheten. Dessutom är alla rum icke rökare.
Du kan även välja boende i lägenhet som har ett allrum med pentry, badrum med tvättmaskin, ett rum med en enkelsäng och ett sovloft med dubbelsäng. Lägenheten har en terrass.

Lokala produkter i Antico Canto

Värdparet Paolo och Sandra har nyligen öppnat deras egen lilla delikatessaffär med vin, olja och andra lockande produkter från Ligurien. Affären som heter Antico Canto har inga fast öppettider (dock efter förfrågan) och ni finner den på Via Fieschi ca. 50 m från Villa Sandra Rooms. Skulle man komma till en stängd dörr är det alltid möjligt att fråga värden ifall man får komma in och titta.

Läs om rummen på Villa Sandra Rooms

Dölj texten
 
 
search map