Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Il Pusu

Il Pusus terrass med lite havsutsikt
 
Terrazza Il Pusu är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Il Pusu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Il Pusu ligger perfekt till mitt i det centrala Corniglia. Avstånden till bankomat, affärer och restauranger är några få steg. Det tar ca. 10 min. att gå de 365 trappstegen ner till stationen (det går även en lokalbuss) som ligger lite utanför byn. Det samma gäller om man ska ner till havet, Corniglia ligger nämligen på en klippa ovanför havet.

Tvårumslägenhet med terrass för 3/4 personer
- Lägenheten består av ett uppehållsrum med två sängar och kokvrå (med fyra gasplattor, kyl och frys och micro), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är inte särskilt modern men i gott skick. Tv finns med italienska kanaler.

Läs mer om Terrazza Il Pusu

Trerumslägenhet med terrass för 6 personer
- Bredvid lägenheten ligger ett rum (med separat ingång) med en dubbelsäng som har tillgång till terrassen men med eget badrum med toalett och dusch och ett litet kylskåp. Om man väljer denna lösning (alltså två rum plus rum) till i totalt sex personer så har man två badrum och två separata ingångar men man delar på terrassen. Det är inte två lägenheter utan en tvårumslägenhet var man kan välja att hyra även rummet till i allt sex personer.

OBS: Om man endast hyr tvårumslägenheten kan det tillhörande rummet hyras ut till andra och man måste då dela terrassen.

Dölj texten
 
 
search map