Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Il Pusu

Il Pusus terrass med lite havsutsikt
 
Terrazza Il Pusu är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Il Pusu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Il Pusu ligger perfekt till mitt i det centrala Corniglia. Avstånden till bankomat, affärer och restauranger är några få steg. Det tar ca. 10 min. att gå de 365 trappstegen ner till stationen (det går även en lokalbuss) som ligger lite utanför byn. Det samma gäller om man ska ner till havet, Corniglia ligger nämligen på en klippa ovanför havet.

Tvårumslägenhet med terrass för 3/4 personer
- Lägenheten består av ett uppehållsrum med två sängar och kokvrå (med fyra gasplattor, kyl och frys och micro), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten är inte särskilt modern men i gott skick. Tv finns med italienska kanaler.

Läs mer om Terrazza Il Pusu

Trerumslägenhet med terrass för 6 personer
- Bredvid lägenheten ligger ett rum (med separat ingång) med en dubbelsäng som har tillgång till terrassen men med eget badrum med toalett och dusch och ett litet kylskåp. Om man väljer denna lösning (alltså två rum plus rum) till i totalt sex personer så har man två badrum och två separata ingångar men man delar på terrassen. Det är inte två lägenheter utan en tvårumslägenhet var man kan välja att hyra även rummet till i allt sex personer.

OBS: Om man endast hyr tvårumslägenheten kan det tillhörande rummet hyras ut till andra och man måste då dela terrassen.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Il Pusu

Läs personliga omdömen av Terrazza Il Pusu som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Il Pusu. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Terrazza Il Pusu

Terrazza Il Pusu

Nyrenoverat och snyggt o fint. Underbar terrass med utsikt. Lugn och mysig by. Mycket hjälpsam och trevlig värd. Perfekt utgångspunkt för vandring. Bra kommunikation med tåg till de andra byarna samt La Specia.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Il Pusu

Läs mer

Kerstin med sällskap från Karlstad i Sverige bodde på i Corniglia från den 9. till den 13. april 2009.

Hej!
Jag tycker att allt har fungerat väldigt bra med in-italia och kommer säkerligen att utnyttja denna kontakt även fortsättningsvis.
Corniglia med omgivning var helt bedårande och gav verkligen mersmak.
Lägenheten vi hade var trevlig och allt funkade bra med värdinnan.
Hotellet i Pisa vill jag inte rekommendera eftersom det var så lyhört och mycket oväsen från gatan. Själva miljön (gammalt kloster) var förtjusande, men som sagt isolering tänkte man väl inte så mycket på på medeltiden.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Il Pusu

Läs mer
 
search map