Omdömen från Terrazza Aurora

Den 40 m² stora terrassen
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Aurora

Läs personliga omdömen av Terrazza Aurora som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Aurora. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lyckad semester

Corniglia är en otroligt söt och mysig by. Mycket mindre än de andra men har allt man behöver och ligger helt perfekt till i mitten av de fem. Boendet fungerade hur bra som helst. Snyggt och prydligt. Vi var tre vuxna personer i lägenheten och vi var alla lika nöjda. Rekommenderas varmt.

Terrazza Aurora
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Terrazza Aurora
Studiolägenhet Aurora med 2/3 sovplatser (med terrass)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Lennart och fru från Gävle i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 19. till den 31. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt besök i Corniglia samt med vår lägenhet. Bra och fin på alla vis och precis som utlovat. Lät även Sandra förstå att vi var mycket nöjda med lägenheten. Ska man leta brister (vilket känns onödigt) kan jag bara komma på två oviktiga detaljer - Vi saknade en manual till tvättmaskinen men det löste sig med lite testande samt att stekpannan hade en konkav stekyta. Som sagt - två väldigt futtiga petitesser. Corniglia och hela området var mycket trevligt och vackert. Synd bara att "strandpromenaden" söderut från Corniglia nu var avstängd (pga av ras), men annars - bara positivt!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Anette och Jörgen från Klågerup i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 18. till den 24. maj 2011.

Fantastisk lägenhet. Vilket läge. O en flaska vin som välkomstpresent. Tackar. Helt o rent. Fantastiska dagar med mycket vandring, god mat och dryck. Osteria Manana kan varmt rekommenderas, men boka bord. Några negativa grejer dock. Lite muggig lukt i badrum, troligen pga. det fantastiska stenvalv som genomkorsar hela lägenheten. Många små trappor, ej för de med dålig balans, Saknade kaffebryggare eller stålkanna som man kunde brygga till.
Lite ovan med gasspis.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Lennart med familj från Karlstad i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 7. till den 11. augusti 2010. Innan dess hade man bott i staden Lucca i Toscana där man bodde i lägenheten Il Parco.

Superfräsch lägenhet med en terrass och bra utsikt över nejden. Serviceminded och trevlig ägarinna. Att tänka på för andra är att tågstationen låg långt ner så det krävdes en del möda att ta sig upp å andra sidan så gick det också buss. Inget bra ställe för sol och bad. Mysig och lugn by till skillnad från andra byar i området. Det var t.o.m. live-uppträdanden på byns torg på kvällarna. Rekommenderar detta område och lägenhet för dom som vill ha en aktiv och annorlunda semester.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2010
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Terrazza Beccara

Manarola, Ligurien

Terrazza Costa Sera

Manarola, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Leopold

Moneglia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Villa Sandra Rooms

Corniglia, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map