Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Aurora

Den 40 m² stora terrassen Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin
 
Terrazza Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Aurora har den stora fördelen att den till den ena sidan vänder ut till vinmarker och gröna berg, som bäst kan avnjutas från den 40 m² stora terrassen, och till den andra sidan ligger Corniglias trevliga och livliga torg Largo Taragio som ger flera associationer till Montmartre i Paris.

Trevlig och grottliknande lägenhet

Utöver den ideala belägenheten är Terrazza Aurora fyllt med hemtrevnad och intimitet i en grottliknande lägenhet. Den ligger under gatuplan på en sluttning, vilket betyder att man ska uppför några trappsteg för att komma till torget "på gatunivå".

Läs mer om Terrazza Aurora

Studiolägenhet Aurora med 2/3 sovplatser (med terrass):
- Först kommer man in i ett välutrustat kök med satellit-tv, matbord och tre stolar. Från köket är det utgång till ett rymligt badrum med dusch och litet badkar, toalett, hårtork och tvättmaskin. Bredvid köket går man nerför några trappsteg till ett litet rum med sovplats för en person (ingen dörr skiljer rummen åt) och därifrån finns en trappa upp till ett loft med dubbelsäng.

Från den stora terrassen som mäter 40 m² finns det rikligt med plats för att mysa och äta lunch. Terrassen är västvänd i riktning mot vinmarkerna på Le Cinque Terre-sluttningarna, så det finns goda chanser för lite kvällssol men annars är det inte sol resten av dagen - och därför svalt och skönt. Man kommer in till lägenheten via terrassen och vi vill göra er uppmärksam på att man passerar terrassen till grannlägenheten för att komma fram till den.

Dölj texten
 
 
search map