Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Terrazza Aurora

Den 40 m² stora terrassen Rymligt badrum med dusch och tvättmaskin
 
Terrazza Aurora är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Aurora är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Terrazza Aurora har den stora fördelen att den till den ena sidan vänder ut till vinmarker och gröna berg, som bäst kan avnjutas från den 40 m² stora terrassen, och till den andra sidan ligger Corniglias trevliga och livliga torg Largo Taragio som ger flera associationer till Montmartre i Paris.

Trevlig och grottliknande lägenhet

Utöver den ideala belägenheten är Terrazza Aurora fyllt med hemtrevnad och intimitet i en grottliknande lägenhet. Den ligger under gatuplan på en sluttning, vilket betyder att man ska uppför några trappsteg för att komma till torget "på gatunivå".

Läs mer om Terrazza Aurora

Studiolägenhet Aurora med 2/3 sovplatser (med terrass):
- Först kommer man in i ett välutrustat kök med satellit-tv, matbord och tre stolar. Från köket är det utgång till ett rymligt badrum med dusch och litet badkar, toalett, hårtork och tvättmaskin. Bredvid köket går man nerför några trappsteg till ett litet rum med sovplats för en person (ingen dörr skiljer rummen åt) och därifrån finns en trappa upp till ett loft med dubbelsäng.

Från den stora terrassen som mäter 40 m² finns det rikligt med plats för att mysa och äta lunch. Terrassen är västvänd i riktning mot vinmarkerna på Le Cinque Terre-sluttningarna, så det finns goda chanser för lite kvällssol men annars är det inte sol resten av dagen - och därför svalt och skönt. Man kommer in till lägenheten via terrassen och vi vill göra er uppmärksam på att man passerar terrassen till grannlägenheten för att komma fram till den.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Aurora

Läs personliga omdömen av Terrazza Aurora som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Aurora. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Lyckad semester

Corniglia är en otroligt söt och mysig by. Mycket mindre än de andra men har allt man behöver och ligger helt perfekt till i mitten av de fem. Boendet fungerade hur bra som helst. Snyggt och prydligt. Vi var tre vuxna personer i lägenheten och vi var alla lika nöjda. Rekommenderas varmt.

Läs mer

Lennart och fru från Gävle i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 19. till den 31. juli 2011.

Vi är mycket nöjda med vårt besök i Corniglia samt med vår lägenhet. Bra och fin på alla vis och precis som utlovat. Lät även Sandra förstå att vi var mycket nöjda med lägenheten. Ska man leta brister (vilket känns onödigt) kan jag bara komma på två oviktiga detaljer - Vi saknade en manual till tvättmaskinen men det löste sig med lite testande samt att stekpannan hade en konkav stekyta. Som sagt - två väldigt futtiga petitesser. Corniglia och hela området var mycket trevligt och vackert. Synd bara att "strandpromenaden" söderut från Corniglia nu var avstängd (pga av ras), men annars - bara positivt!

Läs mer

Anette och Jörgen från Klågerup i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 18. till den 24. maj 2011.

Fantastisk lägenhet. Vilket läge. O en flaska vin som välkomstpresent. Tackar. Helt o rent. Fantastiska dagar med mycket vandring, god mat och dryck. Osteria Manana kan varmt rekommenderas, men boka bord. Några negativa grejer dock. Lite muggig lukt i badrum, troligen pga. det fantastiska stenvalv som genomkorsar hela lägenheten. Många små trappor, ej för de med dålig balans, Saknade kaffebryggare eller stålkanna som man kunde brygga till.
Lite ovan med gasspis.

Läs mer

Lennart med familj från Karlstad i Sverige bodde på Terrazza Aurora i Corniglia från den 7. till den 11. augusti 2010. Innan dess hade man bott i staden Lucca i Toscana där man bodde i lägenheten Il Parco.

Superfräsch lägenhet med en terrass och bra utsikt över nejden. Serviceminded och trevlig ägarinna. Att tänka på för andra är att tågstationen låg långt ner så det krävdes en del möda att ta sig upp å andra sidan så gick det också buss. Inget bra ställe för sol och bad. Mysig och lugn by till skillnad från andra byar i området. Det var t.o.m. live-uppträdanden på byns torg på kvällarna. Rekommenderar detta område och lägenhet för dom som vill ha en aktiv och annorlunda semester.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Aurora

Läs mer

Bedömning av Terrazza Aurora

Läs mer
 
search map