Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Casa Il Carugio

 
Casa Il Carugio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Il Carugio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med sin enastående placering mitt i Corniglia och lika enastående utsikt över Medelhavet och naturparken Le Cinque Terre är Casa Il Carugio en kvalificerad utgångpunkt för en semester omgiven av hav, natur och trevliga kustbyar.

Utmärkt placering

Casa Il Carugio ligger mitt i Corniglia (Carugio är dialekt för en karakteristisk gränd eller smal gata i Ligurien). Restauranger och butiker finner man i direkt anslutning till huset. Tågstationen ligger ca. 15 minuters promenad bort, eller 5 min. med lokalbuss som går från huvudtorget, och parkeringsplats endast 5 minuter bort.

Läs mer om Casa Il Carugio

Fina lägenheter med utsikt till by, land och hav

Lägenheterna är fördelat på fyra våningar och uppdelat i 4 enrumslägenheter och 2 tvårumslägenheter. De framstår som fina och flera av dem har diskret havsutsikt från sidan. Byn är lugnare än övriga Cinque Terre byar så nattsömnen bör vara säker. Lägenheterna delar en fin takterrass med panorama utsikt till havet, gröna berg och Corniglia byn - och den är utrustad med bord, stolar och solbäddar.

Enrumslägenhet med 2-4 sovplatser:
- Lägenheten har ett uppehållsrum med dubbelsäng, kokvrå med 2-3 kokplattor och badrum med toalett och dusch. Lägenheten rymmer två extra sängar (våningsäng). Det är ingen utsikt från denna lägenhet men som nämnt tillgång till en stor gemensam takterrass.

Enrumslägenhet med 2-4 sovplatser med balkong:
- Dessa två lägenheter ligger överst i byggnaden och består av uppehållsrum med dubbelsäng, kokvrå med 2-3 gasplattor och badrum med toalett och dusch. Extra säng är ine möjligt här. Det är havsutsikt från sidan från balkongerna och man har dessutom tillgång till den stora gemensamma takterrassen.

Tvårumslägenhet med 3-4 sovplatser med balkong:
- Dessa två lägenheter ligger på andra och tredje våningen med diskret havsutsikt från sidan. Det finns ett sovrum med dubbelsäng, uppehållsrum med dubbel bäddsoffa, kokvrå med 4 kokplattor och badrum med toalett och dusch. Lägenheterna har dessutom båda möblerade balkong och dessutom tillgång till den stora gemensamma takterrassen.

Dölj texten
 
 
search map