Omdömen från Balcone Caveccia

 
Balcone Caveccia är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Caveccia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Balcone Caveccia

Läs personliga omdömen av Balcone Caveccia som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Caveccia. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Balcone Caveccia

Balcone Caveccia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balcone Caveccia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gerd från Västervik i Sverige bodde på Balcone Caveccia i Corniglia från den 24. till den 30. april 2013.

, resan gick mycket bra. Vi hade en vecka full med strapatser för otränade ben i underbar terräng. Vandringsstigarna var kämpiga. Vi hade turen på vår sida att alla utom "kärleksstigen" var öppna. Lite dålig information...ang. stängning. Hotellet i Pisa var ok för en natt, låg strategisk bra till det lutande tornet. Boendet i Corniglia var enkelt men mycket trevligt och en hyresvärdinna som såg till att vi trivdes. Detta låg mitt på torget, nära till allt och med en härlig utsikt. Vi kunde också ta vårt första bad för säsongen. Vi är mycket nöjda med denna vistelse.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bedömning av Balcone Caveccia

Balcone Caveccia
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Balcone Caveccia
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Agneta med sällskap från Motala i Sverige bodde på Balcone Caveccia i Corniglia från den 29. juli till den 4. augusti 2010.

Resan var mycket bra. Boendet var också över förväntan. Dock tyckte vi att det kändes lite tråkigt att behöva passa tåg/buss på kvällarna om man varit ute. Förra året bodde vi i Monterosso och det var mycket bättre vad gäller restauranger osv. Men boende var helt klart bättre i Corniglia. Kontakten med er var också mycket bra, kan gärna rekommendera er till nya resenärer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn
Lotten med sällskap från Solna i Sverige bodde på Balcone Caveccia i Corniglia från den 28. april till den 1. maj 2010.

Hej Katarina! Vi var mycket nöjda med vår resa. Corniglia tyckte vi var en trevlig liten by, lugn och mysig men ändå med några restauranger och affärer.
Vårt boende var mycket bra, stort och rymligt, med plats t o m för fler än de fyra som det stod i beskrivningen. Det man kan kolla upp är hur sent bussen från stationen går upp till byn. Jag tror den sista går runt åtta, inte som vi fick höra t om sista tåget. Kan vara bra för kommande besökare. Vi vandrade två leder om dagen, ca 7 timmar, och det var underbart.
Vandringarna var mycket tuffare än vi hade väntat oss (de som gick högst uppe i bergen) och det gillade vi verkligen. Så otroligt smidigt att bara ta tåget hem eller dit! Vad vi saknar är information om byarna och bergen intill. Det finns så mycket man vill veta! När byggdes alla dessa trappor och stenlagda leder och terasser? Fortet i Vernassa vad har det
använts till? Samt en massa annat såklart...Information om historien tror jag passa bra här. Folk som åker hit vill inte bara sola och bada utan de är intresserade
och nyfikna. Jag har sökt på nätet om detta men inte hittat alls mycket. Jag längtar redan tillbaka och försöker nu övertala min dotter (20 år) att följa med mig dit
i september. Jag kan skicka några bilder om du vill? Tack för hjälpen med bokning och jag återkomer vid nästa resa!

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2010
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Amelie och Carin från Stockholm i Sverige bodde på Balcone Caveccia i Corniglia från den 8. till den 13. juli 2009.

Svar: Jättetrevligt! Cinque Terre var helt fantastiskt och Corniglia den by av de fem som vi tyckte mest om, väldigt lugnt under de dagar vi var där. Svar: Absolut, lägenheten var jättefräsch och låg väldigt bra i byn. Det enda önskemålet från oss när vi var där var att balkongen skulle varit lite större... Ljuden från det lilla torget var också väldigt starka fram till ca kl.00.00 på kvällarna men det var inget stort problem.
Svar: Som utflykttips utöver vandringslederna i Cinque Terre tipsar vi om att ta båten från ex. Vernazza till PortoVenere, lite större, lite mer butiker, en underbar restaurang längst ut mot hamninloppet. Från PortoVenere kunde man sen ta båt el buss till La Spezia för "större" shopping och därifrån tåget tillbaka till Corniglia. Svar: Vi har fått otroligt bra hjälp från er både angående förfrågan och bokning och sen angående ex. tågresor på plats inför resan, tack! Boendet var vi jättenöjda med och området var helt fantastiskt. Den lokala befolkningen var inte jättetillmötesgående utan verkade snarare lite trötta på turister, detta gällde ffa personal i butiker och på restauranger medan "privatpersoner" var jättetrevliga... Efter några dgr på plats mjuknade serverings- och butikspersonalen dock mycket och blev väldigt trevliga, vi bodde ju fem nätter på samma plats.

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Gunnel med sällskap från Kungshamn i Sverige bodde på Balcone Caveccia i Corniglia från den 8. till den 13. april 2009.

Hej Johanne!
Vi är mycket nöjda med vår vistelse i Corniglia, som varade mellan den 8 och den 13 april. Lägenheten låg mitt i byn var ren och fräsch och det var ändå lugnt. Vi kan verkligen rekommendera Cinque Terre för människor som tycker om natur och vandring.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2009
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map