Semesterbostad i Corniglia i Cinque Terre

Balcone Caveccia

Caveccia ligger bakom den rosa tillbyggnaden och en har liten balkong med en vit dörr bakom fikonträdet
 
Balcone Caveccia är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Caveccia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Corniglia här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Balcone Caveccia ligger mitt på byn torg som är full av liv och rörelse. Här finns det trevliga restauranger och barer precis utanför dörren och här finner man även byns kyrka, busshållsplats och bankomat.

Liten balkong med utsikt

Från köket och från lägenhetens lilla balkong har man en fin utsikt mot Corneglias färglada hus, havet och kullarna med vinodlingar.

Läs mer om Balcone Caveccia

Lägenheten ligger på gatunivå (tre trappsteg ner från huvudingången). Den är på 35m² och här finns ett uppehållsrum med en bäddsoffa för 2 personer, ett sovrum med dubbelsäng och möjlighet för enkelsäng, ett litet kök med ugn och fyra kokplattor och ett badrum med dusch. Lägenheten är fin och här finner man det mest nödvändiga.Lägenheten är fin och man finner allt det mest nödvändiga. I köket finns en fransk balkong och i uppehållsrummet en utgång till en liten balkong med en glimt av havet.

Avståndet till tågstationen och havet är ca. 15 min. till fots. Lägenheten ligger bra till som utgångspunkt för vandringsturer i Nationalparken Le Cinque Terre.

Dölj texten
 
 
search map