Semesterbostad i Colletta di Castelbianco i Ligurien

Residence Locanda delle Antiche Pietre

 
Residence Locanda delle Antiche Pietre är inte tillgänglig i dagsläget
Residence Locanda delle Antiche Pietre är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Colletta di Castelbianco här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Colletta di Castelbianco ligger i Liguriens inland 13 kilometer från byn Albenga och 20 kilometer från stranden i Alassio.

Lägenheterna ligger alla i en gammal nyrenoverad medeltidsborg med en fantastisk utsikt över landskapet. Stämningen är ytterst lugn och avkopplande och man hör inget annat än flodens behagliga brus. Lägenheterna ligger fördelade på borgen och det känns nästan som om man har rest tillbaka i tiden när man befinner sig på stället. Önskar man att tillbringa sin semester i lugna omgivningar borta från den värsta turismen men ändå med närhet till havet så är detta ett utmärkt val. Bara utsikten från den fascinerande borgen gör att man inte blir besviken!
På Residence Locanda delle Antiche Pietre finns det en pool på 20 x 4 meter med tillhörande parasoller, solstolar, bastu, reception, bar, restaurang som serverar typiska rätter från Ligurien samt en enoteca (vinbar) med ett urval av ca. 200 viner! Dessutom finns det en trädgård, tvätteri och en öppen amfiteater. Endast 10 km bort finns det tennisbanor och till närmsta golfresort är det 15 km.

Läs mer om Residence Locanda delle Antiche Pietre

Alla lägenheter är utrustade med TV och internet uppkoppling. Köket består av kylskåp och två eller fyra kokplattor. Några av lägenheterna har värmeanläggning som kan tändas om man beställt det hemifrån (mot betalning). Observera alla typer av lägenheter kan ligga på första eller andra våningen. Stället vänder sig inte till de med gångbesvär eller små barn i vagn.

Dölj texten
 
 
search map