Resor till Cinque Terre

På resor till Cinque Terre kommer du bland annat få uppleva Vernazza
 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Cinque Terre - paketresor med resegaranti

Res med In-Italia till Cinque Terre, och välj bland vårt stora utbud av hotell, villor och semesterlägenheter. Boka din resa online, inkl. flyg, hotell och eventuell hyrbil eller transfer, och få det lägsta priset. När du beställer en paketresa, är du automatiskt täckt av Paketreselagen och resegaranti, liksom vi även har tecknat en utvudgat ansvarsförsäkring. Med In-Italia kan du resa till alla flygplatser i Italien, och du väljer själv avresedatum och reslängd. Ska du resa till Ligurien, är det framförallt flygplatserna i Pisa, Florens, Genova som är intressanta - samt Nice i Frankrike.

Populära hotell och semesterlägenheter i Cinque Terre

Karta över Cinque Terre och andra resmål i Ligurien

Använd kartan för att hitta ditt hotell i Cinque Terre, eller vid ett av alla andra resmål i Ligurien. Du kan också se avstånden till och fram flygplatser, samt se var alla de spännande sevärdheterna i regionen ligger.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Starta din resa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Med In-Italia resor kan du flyga från de flesta flygplatserna i Sverige och Danmark, men de bästa förbindelserna hittar du på flygplatserna i Stockholm, Göteborg och Köpenhamn I skrivande stund kan du flyga till Pisa med Ryanair från Stockholm och Köpenhamn, samt med Norwegian från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn. Pisa är den flygplats som ligger närmast Cinque Terre. Du kan också överväga att flyga till Florens, Milano, Genova eller Nice. I sökmotorn kan du själv sätta ihop din resa, och du kan där se priser på flyg till de olika flygplatserna, samt se avstånden till ditt valda hotell.

Boka en billig hyrbil med avhämtning på flygplatsen

Det absolut lättste sättet att komma från flygplatsen till Cinque Terre, eller till andra resmål för den sakens skull, är med en hyrbil. Hos In-Italia samarbetar vi med en handfull utvalda biluthyrningsbolag, som alla är kända för att ge god service - t.ex. Avis, SIXT, Hertz och Europcar. Bokar du en paketresa, kommer du automatiskt bli erbjuden att boka till en hyrbil eller transfer, när du genomför bokningen. Om du endast vill beställa en billig hyrbil, kan du jämföra priser från olika uthyrningsbolag som finns på flygplatser och i de större italienska städerna, på länken här nedan.

>>> Jämför priser på bilhyra i Italien här

Att åka på en bilsemester från Sverige till Ligurien är naturligtvis också en möjlighet, då regionen ligger i den norra delen av Italien. Vill du resa i din egen bil, kan du läsa mer om en kör-själv-semester till Cinque Terre här.

Ska jag bo i lägenhet eller på hotell?

In-Italia är specialist på resor till Ligurien och erbjuder ett stort program av hotell, semesterlägenheter och villor, vilka alla är handplockade. Önskar du att spendera semestern på ett litet familjedrivet hotell vid vattenkanten, eller kanske på ett hotell med flera olika faciliteter? Eller vill du hellre bo i din egen lägenhet och bara njuta av utsikten på din balkong? Hitta ditt hotell eller din semesterlägenhet i Cinque Terre, genom att använda sökmotorn här på vår hemsida.

Mer information till din resa till Cinque Terre

Cinque Terre är en del av Den Italienska Rivieran i regionen Ligurien i nordvästra Italien. Kustområdet är cirka 12 kilometer långt, och består av en nationalpark samt fem små landsorter, som har gett området dess namn: Monterosso al Mare, Vernazza, Corniglia, Manarola och Riomaggiore. Kustlinjen, de fem landsorterna och de omkringliggande bergssluttningarna, är alla officiellt en del av nationalparken som blivit utsedd som världsarv av UNESCO.

Cinque Terre bjuder på trevliga fiskelägen, ett nätverk av fina, gamla vandringsleder med panoramautsikter, en rik gastronomi och några av Italiens vackraste kulturlandskap. 

Ett stigsystem förbinder de fem kuststäderna, så du har möjlighet för att vandra från stad till stad, om du har lust till det. På några stigar är det också möjligt att ta sig fram på mountainbike eller till häst. En av de mest kända vandringsturerna i området - som ligger mellan Manarola och Riomaggiore - är den så kallade Kärleksstigen, som är uthuggen ur klipporna och bjuder på en vacker utsikt över havet. Om du inte orkar vandra mellan städerna, kan du också ta lokaltåget som går mellan byarna flera gånger i timmen. Städerna är också sammankopplade via båtar, när vädret tillåter det.

I Monterosso kan du uppleva en familjevänlig sandstrand, robusta klippstränder och en stämningsfull medeltida stadskärna; i Vernazza hittar du de vackra liguriska pastellfärgade husen som ligger hela vägen ner till havet och den lilla sandstranden; Corniglia ligger högt på en klippavsats med ovanligt betagande panoramautsikt; Manarola bjuder på en fantasisk utsikt och en charmig stämning på den enda gatan i byn, nämligen huvudgatan som leder ner till den lilla båtplatsen; och Riomaggiore räknas som den arkitektoniska pärlan bland de fem städerna.

Och sist men inte minst, är Cinque Terre en bra utgångspunkt för dagsutflykter till andra intressanta städer i närheten, t.ex. strandlagunen Punta Corvo - som räknas som en av de vackraste stränderna i Italien - med sin svarta strand och vackra utsikt över Portovenere. Du kan också välja att åka iväg på en dagsutflykt till intressanta kulturstäder, såsom Florens och Pisa.

>>> Få mer information om en semester till Cinque Terre här

Boka resan till Cinque Terre online, och få lägst pris

Vi på In-Italia är kända för vår personliga service, och du är naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss om du vill ha ett skräddarsytt upplägg på din resa till Cinque Terre, eller om du bara vill ha ett gott råd inför valet av hotell eller semesterbostad. Är du på jakt efter det lägsta priset på din resa, ska du dock beställa den online genom att nyttja vår sökmotor där vi jämför priser från alla flygbolag - på så vis är du alltid säker på att få det lägsta priset.

 
search map