Semesterbostad i Chiesanuova i Cinque Terre

Casa Campagnola

 
Casa Campagnola är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Campagnola är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Chiesanuova här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På kullarna 5 kilometer från Levanto ligger den lilla stämningsfulla landsbyn Chiesanuova. Ca. 50 meter från landsvägen ligger Casa Campagnola dit man kommer till fots via en brant liten väg. Bilen kan man parkera vid vägen men bagage och väskor får man bära den sista biten fram till huset. Parkeringen som man kan boka ligger i Levanto.

Omgivningarna här är mycket fridfulla: Trafik existerar nästan inte alls då vägen vänder i Chiesanuova och det ända ljud man får "stå ut" med är kyrkoklockorna. havet och stranden ligger endast 5 km från huset men man har dock inte havsutsikt. Framför huset finns det en stor terrass som är täckt av en pergola och utrustad med bord och stolar så man kan njuta av utsikten när man äter.

Läs mer om Casa Campagnola

Lägenheterna på Casa Campagnola är hemtrevligt inredda i en lantlig stil som inspirerats av havet. De är utrustade med satelit-TV och tvättmaskin.

Lägenheterna på Casa Campagnola

Trerumslägenheten Ginestra med 4 sovplatser (1:a vån.)

Ligger på första våningen och består av ett uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar samt badrum / toalett. Denna lägenhet har dessutom en egen liten trädgård bakom huset förutom den gemensamma terrassen.

Trerumslägenheten Lavanda med 4 sovplatser (2:a vån.)

Ligger på andra våningen och delar trappa med lägenheten Rosmarino på tredje våningen. Lägenheten består av ett uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar samt badrum / toalett. Gästerna har dessutom tillgång till den gemensamma terrassen.

Trerumslägenheten Rosmarino med 4 sovplatser (3:3 vån.)

Ligger på tredje våningen och delar trappa med lägenheten Lavanda nedanför. Lägenheten består av ett uppehållsrum med öppen spis och kokvrå, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två sängar samt badrum / toalett. Gästerna har dessutom tillgång till den gemensamma terrassen.

Dölj texten
 
 
search map