Semesterbostäder & hotell i Chiesanuova

 
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Uppe bakom de kända och väldigt besökta Le Cinque Terre-byarna ligger många fredliga och orörda landsbyar, var väldigt få turister har satt sina fötter och var larm och kaos inte existerar. Chiesanuova är en av dessa landsbyar.

Landsbyn, som kan dateras tillbaka till 1000-talet, består av en samling charmerande hus och en dominerande ligurisk kyrka. Byn ligger mer exakt mellan badorten Levanto och den första av de fem Le Cinque Terre-byarna Monterosso al Mare med ca. 5 km till dem båda. Från Chiesanuova är det en sagolik utsikt över Levanto, bergen och havet. Chiesanuovas största fördel är den stiliga och pittoreska belägenheten 200 m. över havets yta och den kan skryta med att inte ha något handels- eller kulturliv: charmen är just precis att man inte finder varken butiker, restauranger, trafiklarm eller kaffebarer - bara den rena, originala landsbyidyllen.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aosta Apulien Basilicata Kalabrien Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrol & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien
 
 

Populärt i Ligurien

Hotel Leopold

Moneglia

Residence Il Borgo della Rovere

San Bartolomeo al Mare

Residence Orchidea

Diano Marina

search map