Omdömen från Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Kirsten og Niels fra Danmark boede på Hotel Monte Rosa i Chiavari

Hotel Monte Rosa, Chiavari: Super hotel (kan inte tro det är inte ett 4-stjärnigt hotell) mycket trevlig personal och fantastisk middag kan välja mellan 5 olika italienska specialiteter, både för och huvudrätt och dessert. Vackert poolområde med fina möbler. Hotellets läge mitt i gamla stan var perfekt för kvällspromenader . Café i anslutning till hotellet, där även lokalbefolkningen kom mysig. Inga problem med den lilla promenad till stranden.
Chiavari är en mycket charmig stad med shoppingmöjligheter . Här kommer vi säkert tillbaka till en annan gång både staden och hotellet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 3 Vuxna, 6 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Rolf och fru från Stockholm i Sverige bodde på Hotel Monte Rosa i Chiavari från den 14. till den 19. juli 2011. Innan dess hade de bott på Agriturismo El Giardì i Marone vid Iseosjön.

Chiavari är fantastiskt genuint och mysigt på alla sätt.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
Håkan med familj från Kungsbacka i Sverige bodde på Hotel Monte Rosa i Chiavari från den 25. till den 31. juli 2011. Sedan fortsatte turen till Hotel Eremo Gaudio i Varenna.

Vi är mycket nöjda med den service fick av In-Italia då vi skulle beställa resan. Vi var sent ute men så är det ju ibland. Det enda jag ser skulle kunna vara bättre är uppdateringen av logialternativen som kommer upp då man är intresserad av att boka ett ställe via In-Italia.se. I vårt fall så såg bokningsläget bättre ut på nätet än vad det i verkligheten var så vi fick korrigera våra planer en del beroende av det.

I övrigt var det både Chiavari och Varenna riktigt mysiga orter. Chiavari var faktiskt en riktig pärla med en otroligt mysig innerstad, strandpromenad och perfekta badmöjligheter för en barnfamilj med tonårsbarn. Det fanns knappt annat än italienare (vanliga invånare och italienska turister) i staden. Hotellet Monte Rosa hade ett jättebra litet poolområde och ett jättetrevligt café inom hotellområdet.

In-Italias kommentar

Under den absoluta högsäsongen är det mycket svårt att hålla online-rapporteringen uppdaterad konstant men både vi och våra leverantörer gör vårt bästa.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2011
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map