Omdömen från Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Ett fint boende i en mysig stad

Vi besökte Hotell Monte Rosa för andra året i rad och är jättenöjda. Ett mysigt hotell med trevlig personal och en fin pool. Jättebra att man kan låna cyklar. Chiavari är en fin stad med en massa arrangemang på kvällarna såsom matevent, utomhuskonserter och evenemang för barn och ett stort utbud av restauranger. Inte så många turister.

Rekommendationer till andra gäster

Lätt att ta tåg till omkringliggande städer och byar utmed kusten. Cykla med låntecyklar till staden bredvid - Lavagna - där stranden är fin.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell

Vänlig personal

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

fantastiskt bra service och stämning

Vi ankom till det beställda hotellet sent på eftermiddagen - trötta och slitna - efter en lång körtur från Danmark. Från första sekund blev vi mötta med öppna armar och en vänlighet från all personal på hotellet. Vi fick hjälp med att packa ur bilen, den parkerades i garaget till oss, och med att bära in väskorna. Under vistelsen blev vi hela tiden mötta med öppenhet och hjälpsamhet - om det så var vid poolen när det skulle beställas dricka, eller vid frukostbuffén, eller om det var receptionisten som ringde en lokal vinproducent för att höra om vi kunde komma förbi och köpa deras vin. Alla frågor blev mottagna med en gästfrihet och service som är svår att finna på andra ställen. Verkligen ett hotell värt att besöka igen. Ett plus är att byn har mycket att bjuda på och inte är särskild full av turister.

Rekommendationer till andra gäster

Besök Portofino - den är snobbig men värd ett besök - eller ta en tur ner längs kusten och besök några av de små städerna som ligger klistrade uppe på klipporna.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Superior Plus med terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Fint hotell med bra läge precis vid stadens shoppingstråk

Rekommendationer till andra gäster

Härlig stad med bra tågförbindelser.
Bra utgångspunkt för att uppleva kusten i Ligurien.
Få utländska turister, ingen meny på engelska

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room till 5 personer

Familjerum bestod av gång, två sovrum och bad.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Provade aldrig.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet
Anna och resesällskap från Helsingborg i Sverige bodde på Hotel Monte Rosa i Chiavari från den 21. till den 28. juli 2012.

Resan gick jättebra.
Allt flöt på smidigt och vi är väldigt nöjda med er service runt bokning etc.
Hotellet Monterosa i Chiavari levde upp till och överträffade våra förväntningar.
Det var väldigt trevlig och hjälpsam personal på hotellet, fint poolområde och tillhörande terass. Bra läge, mitt i staden och ändå en lugn del - dvs ingen trafik som störde. Aircondition på rummet var också bra, och allt var rent och snyggt. Vi hade halvpension så vi åt samtliga kvällsmåltider i hotellets restaurang. Det upplägget kändes mycket prisvärt, och maten höll hög klass. Det var ny meny varje kväll, och barnen blev glada då de fick efterrätt varenda kväll! ;-)

Vi var i Genova en dag - besökt bl a det fina akvariet där, och en dag var vi i Cinque Terre. Båda resorna gjorde vi med tåg, det fungerade utmärkt. Bilen stod tryggt parkerad i hotellets garage hela veckan.
Staden Chiavari bjöd på fina arkader och gågator med butiker. En kväll var det opera-konsert på ett av stadens torg, en annan kväll var det kulinarisk marknad och dansuppvisningar.
På det hela taget en jättefin semester och ett hotell vi gärna återvänder till!

Arrivederci

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Line Højgaard og familie fra Charlottenlund boede på Hotel Monte Rosa i Chiavari

Kom efter en vecka vid Comosjön till ett mycket fint stadshotell, som såg exakt som bilder från er webbplats - rummen var mycket slitna men rena och retro snyggt. Mottagandet var på en servicenivå vi sällan möttes på i Italien. Även om. Chiavari erbjuder inte stränder som att bada i - inte inom gångavstånd . Däremot var vi hänvisade till en liten allmän strand bara 15 minuter från Portofino. Kom tidigt (före kl. 9) eller ha tålamod tills. 12 då de flesta italienare lämnar stranden.. Här varv lyx landskap och ett pittoreskt landskap kantade stranden. Betalning på båda sidor för nätt summa på 50 euro per vilstol var ett annat alternativ. Frukosten var inte stor, men vi var väl utfodrade. Goda shoppingmöjligheter och utsökta restauranger och vinbarer några minuter från hotellet.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Markus och familj från Skänninge i Sverige bodde på Hotel Monte Rosa i Chiavari från den 18. till den 21. juli 2012.

Monte Rosa var vi mycket nöjda med, framför allt läget mitt i Chiavari och den fina innergården med fräsch pool och vackra planteringar. Känslan kring poolen var nästan som vid en privat villa och servicen var mycket god. Rumsstandarden var helt ok. Vi gjorde utflykt till Portofino och Marguerita.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
Rose-Maria og familie fra Lyngby boede på Hotel Monte Rosa i Chiavari

Vi har tidigare med stor tillfredsställelse använt In-Italia, och vänder oss därför hit igen, vi var ganska sent ute. Det var naturligtvis inte de största förväntningarna att hitta boende. Så det var verkligen trevligt med snabb och professionell hjälp från In-Italia som kan hjälpa till med inmatningsfält, städer och hotell, och se till att vi fick två rum bredvid varandra för oss och våra 2 barn 10 och 13 år, eftersom det inte fanns flera familjen rum på grund av den sena bokningen.
Även om det var lite slump att vi hamnade på Hotel Monte Rosa i Chiavari, det var ett riktigt bra val. Både hotellets standard, poolområdet och parkering i garaget var riktigt nice, och personalens service var top notch. Staden är härlig livlig och trevlig utan alltför många turister med bra butiker och restauranger (prova t ex. Fisk restaurang Marinaro, det finns något sätt av havet) och det var också ett stort plus som gångavstånd till stranden. Staden är en bra utgångspunkt för utflykter, och ger en bra möjlighet att kombinera en storstadssemester med bad och strand erfarenheter. mycket trevligt

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2012
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map