Omdömen från Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt boende mitt i stan

Vi fick ett alldeles nyrenoverat rum på 3:e våningen. Superfräscht och fint med två rum, ett med dubbelsäng och ett med våningssäng. Vi hade fönster ut mot kyrkan och kyrkklockan började tyvärr ringa kl 7 på morgonen så det hade vi lite roligt åt och var glada att vi bara skulle bo 4 nätter :) Mycket serviceminded personal i receptionen! Stor fin frukost och dottern som är glutenintolerant fick många olika bröd att välja på (vi hade informerat i förväg via in-italia). Över huvudtaget var det oftast inga problem att få glutenfri mat, både pizza och pasta. Många trevliga restauranger nära hotellet som ligger mitt i stan och med gångavstånd till affärer mm. En mycket vacker stad också med vackra hus och trädgårdar! Dock en bit att gå till stranden och stranden närmast var stenig men vi tog den flera gånger eftersom det var längre att gå till den andra stranden där hotellet hade avtal. Den stranden upplevde vi också som hysteriskt stor - vi gillar när det är lite mindre:) Poolområdet på hotellet var inte stort men mysigt.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room Deluxe till 4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Centralt och lugnt läge

Ett trevligt och mycket pittoreskt hotell centralt i gamla delen av Chiavari.
Blev så omhändertagen. Bilen parkerades i garaget och
bagaget kördes upp till rummet.
När vi skulle resa stod bilen framkörd på morgonen!
Fint rum, bra service och trevlig personal.
Fräscht poolområde med lugn atmosfär

Rekommendationer till andra gäster

Rekommenderar detta hotell till andra, fast om man vill bada i havet är det en bit till stranden.
Stenig strand med kraftiga vågor som är hindrade att slå in av pirar som är lagda utmed stranden.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Familjesemester

Genuint och charmigt hotell med god mat, bra service, trevlig personal och skönt poolområde,

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room till 5 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2014
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Fint hotell

Trevligt hotell och fantastiska medarbetare som gjorde allt de kunde för att ge oss en fantastisk semester. Vi lånade cyklar på hotellet (gratis), men de var livsfarliga att cykla på eftersom bromsarna var slitna, men det kunde inte spoliera vår semesterkänsla.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Familjerum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Skönt och behagligt

Ett mycket charmerande och gästfritt hotell på en lugn bakgata. Mycket praktiskt med parkeringsplats i källaren. Trevlig personal och god frukost. Endaste invändningen är dåligt internet där man måste buta användarnamn och password varje gång...

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior)
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 5 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Receptionisten var nästintill otrevlig, oavsett vem som satt där. Både vid ankomst/avresa och till vardags. Man kände det som att man var till besvär om man frågade om något.
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior) m. balkong/terrass

Utmärkt standard, bra storlek, dock mycket liten balkong.
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi

Uppkopplingen var inte tillförlitlig
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert, läckert hotell

Trevlig stad och fint hotell. Läckra rum, bra pool med vilstolar och handdukar.

Rekommendationer till andra gäster

Trevlig stad, inte för mycket turister, många fina butiker på gågatorna.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt och anrikt hotell i Chiavari

Hotel Monte Rosa i Chiavari är en institution i Chiavari. Stället har funnit i mer än 100 år. Restaurangen besöks av många i lokalbefolkningen. Maten där är utmärkt, allting serverat med mycket värme och humor av källarmästare Luca - även han en institution, som med mycket charm tar hand om varje gäst. Hotellets rum är egentligen ingenting särskilt. Å andra sidan - ingenting saknas. Air condition fungerar utmärkt, vilket är ovärderligt för en skön sömn - åtminstone i juli månad. Personalen är fantastiskt serviceminded. Poolområdet är en stor tillgång. Fräscht, modernt, vackert. Terassen är jättefin, stor så att man kan dra sig undan solen mitt på dagen om man vill. Drink-kvällen på fredagar får man inte missa! Chiavari i sig är en riktigt liten stad, som fungerar även utan turister. Flera olika evenemang händer kvällstid, och många fina butiker håller då kvällsöppet. Det enda negativa är nog att stranden känns lite otillgänglig just här.

Rekommendationer till andra gäster

Missa inte en utflykt till Camogli, Santa Margherita och Cinque Terre.
Ännu vackrare än Chiavari - som i och för sig är mera en stad, beror lite på vad man söker.
I Chiavari ligger det en bra restaurang nära hotell Monte Rosa. Kommer inte ihåg namnet, men den har en fin uteservering/innergård och serverar fina skaldjursrätter.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room till 2 vuxna och 2 barn max 12 år

Rummen kan behöva en liten modernisering.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Trevligt hotell

Centralt beläget i Chivari ligger detta trevliga hotell. Vi bodde 3 nätter på hotellet och hade turen att få uppleva ett italienskt bröllop, då festen hölls på den övertäckta terrassen.

Kanonservice och bra pris.
Enda minuset - familjerummen har ingen balkong.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Familjerum

Synd att det inte finns balkong.
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map