Omdömen från Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Trevligt hotell

Trevligt hotell med fina faciliteter. Härligt att det ligger mitt inne i stan, så att man kan gå en runda när det blir för varmt att ligga i solen på poolens sköna liggstolar.
Staden är väldigt lite präglad av turister och man får intryck av att det bara finns ett fåtal hotell i staden, vilket är skönt då man överallt möter rara italienare. Det finns en massa bra restauranger i staden, där man kan få allt vad man önskar av härliga italienska rätter.
Vi bodde i ett av de nyrenoverade rummen och wow, det var lyx. :-) Vi var tre vuxna vänner som reste tillsammans och det fanns gott om plats till oss alla tre. Det fina var att extrasängen var en bra säng med ordentlig madrass och inte "något tältsängsliknande" som man kan få på vissa ställen.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (deluxe)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell i gamla stan i Chiavari

Shhhhh, berätta inte för någon om Chiavari - det är härligt fritt från turister, har vacker arkitektur, stilfulla små butiker och fantastiska restauranger - allt inom kort avstånd från Monte Rosa. Vi bodde i ett deluxe rum, och det var värt det - man har tänkt på allt.

Rekommendationer till andra gäster

Restauranger - Luchin, Reffianas, Da Ivo, Osteria Vittorio, Café Rocca, Bar Piccolo... jag kan fortsätta i en evighet: alla är bra och lokalinvånarna går hit.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från engelska. Klicka här för att se originalet

Charmigt och personligt

Vi, 2 vuxna + 3 barn (5,11,13) bodde i juni en vecka på Monte Rosa. Känslan är lite som ett charmigt italienskt pensionat. Rummen är lite slitna men rena . Det kompenseras dock mer än väl av det personliga bemötandet, den härliga innergården, trevliga poolområdet. läget i gamla centrala Chiavari och den (för att vara Italien) goda frukosten. Hotellet erbjuder också sina gäster möjlighet att låna cyklar utan extra kostnad - en riktig höjdare eftersom Chiavari är en cykelvänlig stad.

Rekommendationer till andra gäster

Monte Rosa har ett väldigt bra centralt läge i den gamla stadskärnan med butiker, restauranger och torg. På samma gata ligger restaurangen Fondaco del Glicine där vi åt något av det bästa vi har ätit (vid fyra olika tillfällen). Runt hörnet låg en annorlunda lekpark med en höghöjdsbana för barn 3 meter upp. För 3 euro fick barnen låna klätterselen och gå banan två gånger. Som gjort för 6-10 åringar. Det är enkelt att ta sig till och från Chiavari med tåg.

Bortsett från hotellet är det få som pratar annat än italienska.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room till 5 personer

Lite omodernt och nött men rent
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vi åt bara frukost på hotellet
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Ett mycket bra hotell som får våra bästa rekommendationer, nyrenoverade rum ett fantastiskt kök med jättegod mat. Nära både till centrum och havet, tog även väl hand om bilen i garage.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Deluxe
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

BackPack

Väldigt bra hotell. Trevlig personal, helt och rent. Trevligt att dom ordnade med lite mingel och mat, tror att det var varje fredag kväll.

Rekommendationer till andra gäster

Om du har ett interrail kort så utnyttja det så mycket du kan. Tågen kommer och går oftast i rätt tid.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Mysigt läge mitt i hjärtat av en mindre stad. Bra service från personalen som både pratar bra engelska och gärna hjälper till när det är behov för det.

Bra möjligheter för parkering i gångavstånd.

Mycket grund pool, vilket är bra när man önskar att vara tillsammans méd sina yngre barn, som ännu inte kan simma.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Väldigt autentiskt

Superhärligt hotell som låg riktigt bra mitt inne i stan med et lugnt poolområde. Dock är stranden som ligger ca 500 meter därifrån, inte det vi hade hoppats på, sten och inte allför rent vatten.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Några rum hade väldigt dålig nätförbindelse.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Tråkig stad

Ett bra men lite slitet hotell, Vi hade tillköpt balkong. Utsikten var mot en gård med tråkig utsikt till solfångare. De anställda i receptionen var väldigt hjälpsamma.
Parkeringen i källaren var som så ok, men irriterande att man inte bara kunde gå ned och hämta något från bilen utan att vara tvungen till att kontakta en anställd till att följa med en ned varje gång.
Vi var mycket besvikna över staden. Det vi hade läst om staden med cafeer och atmosfär kunde vi inte känna igen. Det var endast få barer/cafeer öppna efter affärerna stängningsdags. Det var inget liv och hände absolut ingenting. Staden var nästan tom när solen gått ned. Vi kunde gå en tur på promenaden och det var det.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig vistelse

Vi har spenderat 14 dagar på Hotell Monte Rosa i Italien. Super härligt ställe med perfekt service och mycket välkomnande personal. Hotellet ligger härligt centralt för strand, shopping och restaurangbesök. Chiavari är en härlig stad med massor av möjligheter för alla tre delar.

Generellt var det det bra "value for Money". Ok priser för mat och service. Tyvärr upplevde vi att hotellets wifi nästan var helt obrukbar. Det var stabilt de första dagarna som vi var på hotellet, men härefter var det slut. Hotellet beklagade så mycket, men när vi reste var problemet fortfarande inte löst.

Dessutom hade vi valt ett rum med balkong. Denna balkongen var väldigt liten med utsikt till taket på byggnaden nedanför och mot hotellets innergård. Vi använde den inte en enda gång. Det finns andra bra möjligheter att upphålla sig utanför på hotellet, så nästa gång bokar vi inte med balkong.

Rekommendationer till andra gäster

Chiavari stad kan vamt rekommenderas. Massa atmosfär - stort urval av restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom är det ofta olika marknader på stadens gator - mat, grönsaker, kläder och antikviteter. Det händer hela tiden något nytt och spännande, när man går på upptäcktsfärd i staden.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum (superior) m. balkong/terrass
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map