Omdömen från Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fantastistk semesterställe

Inga negative upplevelser - förutom att det var "för många" danskar ???

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Superior med balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Super bra.

Cinque Terre som semester-destination

Vi körde varje dag till Sestri Levante, ca. 10 min i bil från hotellet. Vi älskar en bra strand, självklart offentlig, den stranden som ligger till vänster som du inte kan se från vägen är praktfull, man ligger i en bukt med färgglada hus hela vägen runt, två små caféer och nästan bara italienare, helt perfekt. I Chiavari var det sommarkarneval och Street-food festival, där vi satt bland italienare och åt, vi blev väl mottagna och log åt varandra. Reste mitt i augusti då de själva har semester, många goda matstälen i stan!

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Deluxe Plus m. balkong
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)

Nyttjade vi ej
Restaurang

Nyttjade vi ej
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Trevligt hotell med bra service

Rent och fint hotell i den gamla stadsdelen.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Standard
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

HÄRLIGT HOTELL I MYSIG STAD

Det är inte sista gången vi besöker Chiavari. Härligt hotell, bra service, och god frukost. Vi använde inte parkeringen på hotellet, utan ställde istället bilen gratis på sjukhusets p-plats. Staden är full med trevliga butiker, lokala restauranger och caféer. Vi tog det lokala tåget många gånger, stationen ligger 5 minuters promenad från hotellet. Vi kan rekommendera HC Andersens strand i Sestri Levante - härlig sand och klart vatten - och så är den offentlig (gratis). Enda negativa var betalstranden som hotellet hade ett avtal med, de gjorde allt för att försöka lura oss på pengar vid ingång och betalning. Rapello och bad från klipporna samt besök i Portofino kan rekommenderas - låt bilen stå hemma och använd istället tåg och buss.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room för 4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Åt ute alla dagar.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härligt hotell i en autentisk italiensk stad

Vi var vuxna på Monte Rosa i 1 vecka (v. 29). Härligt hotell i trevlig stad med alla möjligheter precis utanför dörren. Hotellet och staden är inte full av turister vilket är väldigt bra. Poolområdet är lite för litet till alla gäster, där är framförallt många barnfamiljer, även om där inte är en barnpool.
Frukosten är lite tråkig.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Deluxe
Dubbelrum Deluxe Plus m. balkong

Rummen är lite små, men terrassen är mycket härlig.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Hotel Monte Rosa

Hotell var mycket bra.
Det enda var maten på restaurangen tyckte inte att man fick den kvalité som man kan förvänta sig för det priset.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room för 4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Fint hotell på Rivieran

Detta trevliga hotell kännetecknas vid hög service, vänlighet och hög standard på det mesta. Hotellet ligger mitt i den gamla stadsdelen och det finns massor av restauranger i närheten, många har fantastisk fisk på menyn. Du kan gå runt i timmar och finna den ena trevliga restaurangen på en bakgård eller gömt i en källare. Temperaturen i juli gör att du går ut och äter vid kl. 20:00 när solen gått ned. Stranden är inte den bästa men hyr en båt och hitta din egen lilla strand i närheten, eller ta en tur till Portofino eller Cinque Terre. Prisnivån är i den dyra ände men bestämt en trevlig stad och ett fint hotell.

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room för 4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Gå ut och ät då hotellets egen restaurang präglas av fin stil men inne innehåll.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2017
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Nästan bra

Monte Rosa har allt som behovs för att detta skulle kunna vara en perfekt vistelse i Chiavari.

Perfekt läge, nästan mitt i stan, med egen parkering.

Mycket professionell och trevlig personal som talar perfekt engelska, och är oerhört hjälpsamma med all från info om kyrktider till att kolla om turistbåten går.
Inte att förglömma de små söta saker på kudden på kvällen.

Rummen, åtminstonde De Lux rummet som vi bodde i var något av det bästa vi upplevt - super!!

Frukosten är bättre än den du vanligtvis får i Italien, inget att klaga på.

Middagen var inte så god, priset var högt, och den serveras i typ en "high school matsal" , men precis utanför dörren så finns det en bra och billigare restaurang som jag väljer att besöka, välj inte halvpension.

Vad som verkligen drar ner till oss är att vi i Monte Rosa, förväntas en plats där vi kunde slappna av vid poolen och njuta av solen, tilltugg och en flaska prosecco i en lugn miljö-dessa förväntningar var ingalunda bra.

För det första var det omöjligt att få någon av de 9 solsängar som fanns, eller någon av de 10 solstolar vid poolen om du inte var med i kampen tidigt på morgonen som jag bara trodde fanns på charterdestinationerna.
Jag deltog inte i kampen utan vi försökte ligga på marken.

För det andra, flera av de 6 dagar som vi var där var det en hel del buller från de större (italienska) barnen.
Så det var tyvärr inte så mycket avkoppling och prosecco för vår del.
Men om poolen och poolområdet inte är så viktigt för dig så är Monte Rosa faktiskt en super bra bas för en semester i Ligurien.

Plats: 5 stjärnor
Personal: 5 stjärnor
Rum: 5 stjärnor
Service: 5 stjärnor
Poolområdet: 2 stjärnor
Restaurang: 2 stjärnor

Cinque Terre som semester-destination

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room Deluxe till 4 personer
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Härlig centralt nära gamla stan och strand

Vi hade en härlig vistelse, det var tyst men samtidigt centralt beläget. Vi har uppgraderat till Deluxe rum vid vår ankomst, som var riktigt läcker - rekommenderar att boka dessa nya eleganta rum. De flesta gäster var äldre, och så några familjer med barn. Om jag var tvungen att sätta fingret på vad som helst, så kan det mycket väl vara mer av de "goda" solstolar (de på bilden), eftersom de snabbt var reserverade med handdukar på morgonen :)

Cinque Terre som semester-destination

Ett klart måste!
Du kan vandra mellan de städer som är öppna för vandring, och eller ta tåget - det är enkelt och snabbt med ett Cinque Terre Pas.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Dubbelrum Standard

Vi blev uppgraderade till ett Deluxe rum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang

Vi var bara till frukostbuffén . Här fann vi ett par gånger gammal mat (smör och frukt), så det kan mycket väl bli bättre.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fint hotell med bra service

Ett hotell med riktigt bra service och personal. Därutöver härligt avslappnande stämning, fint garage, bra poolområde och mycket bra städning av rummen. Frukostbuffén är god med ett stort urval av mat och frukt (och kakor). Wifi fungerar inte särskilt bra.

Rekommendationer till andra gäster

Åk till Monterosso och eventuellt vidare med tåget till de andra städerna i Cinque Terre. Portofino är också värt ett besök. Kör till Santa Margherita och sedan en båt till Portofino så får ni se inseglingen till Portofino också. På vägen in till Portofino, efter Santa Margherita ligger ett par mycket idylliska stränder, dock rätt dyrt att hyra solstol här.

Hotel Monte Rosa
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Hotel Monte Rosa
Family Room till 5 personer

Kunde gott haft användning av det utlovade köket
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Dålig förbindelse.
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 3 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 3 4 5 6 Nästa sida
 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Rekommendationer till dig

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Residence i Piastroni

Monteverdi Marittimo, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map