Hotell i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool Frukost Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum Deluxe-rum Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett bättre och mer historiskt läge får man leta länge efter. Framför hotellet ligger den gamla stadsdelen medan du på baksidan kan njuta av poolen omgiven av citronträd och en stor solterrass med poolbar.

Hotell mitt i stan och med pool

Detta är ett centralt placerat och levande hotell med egen restaurang och en trevlig bar ut till gatan. Man har under år 2010 anlagt en pool med jacuzzi (35 grader) och härliga trädgårdsmöbler. I ena änden av poolen finns det en barnpool med vattendjup på 50 cm (ej separat pool). Under sommarmånaderna förekommer det livemusik vid poolen på fredagar från ca. kl. 19:00 - 22:00. Det finns inte havsutsikt från hotellet men det är endast ca. 700 meter till havet där man finner både strand (en privat sandstrand och en offentlig strand med småstenar) och en lustbåtshamn. Hotellet lånar även ut cyklar. I Chiavaris gamla stadsdel som ligger utanför dörren finns det dagligen torgmarknader och gågata med valvgångar och butiker som spänner från fiskhandlare till Gucci sida vid sida.

Läs mer om Hotel Monte Rosa

Flera faciliteter, där ibland bekväma parkeringskällare

På hotellet finns det utöver reception, restaurang och bar även frukostrestaurang (buffé), hiss, Wi-Fi (mot tillägg), lekplats för barn och en stor terrass för gästerna att fritt använda. Hotellet erbjuder även matlagningskurser för sina gäster. Trots hotellets mycket centrala placering är det faktiskt möjligt att köra helt fram utan att passera miljözonen, varför vi varmt rekommenderar att boka parkeringsplats i hotellets garage för ett mycket överkomligt tillägg. Det kan ofta vara svårt att finna parkering i Chiavari.

Hoteller erbjuder rum i flera olika kategorier, som alla är utrustade med luftkonditionering, tv, kassafack samt badrum med bad eller dusch och hårtork.
Deluxe-rummen är nyligen renoverade.

Läs om rummen på Hotel Monte Rosa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Hotel Monte Rosa

Läs personliga omdömen av Hotel Monte Rosa som ligger i Cinque Terre. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Hotel Monte Rosa. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 46 omdömen från Hotel Monte Rosa

Hotell med mersmak

Ett mycket bra hotell med fin frukost. Personalen var super. Det enda som jag skulle vilja påtala är att frukostmatsalen var väldigt bullrig då det bara var hårda ytor och inga som helst ljuddämpare i form av bafflar eller gardiner.

Läs mer

Härligt hotell med fantastisk service

Hotel Monte Rosa levde helt upp till våra förväntningar. Jättehärligt hotell, fina rum, trevlig terrass- och poolområde, verkligen bra service och perfekt beläget.

Läs mer

Väldigt nöjd

Vi upplevde Hotel Monte Rosa som ett väldigt trevligt ställe att vara på. Det var rent, lugnt och låg bra i Chiavari. Men framförallt var det servicen som bidrog till den trevliga atmosfären, massor av vänlighet och charm. Tack!

Läs mer

Fantastistk semesterställe

Inga negative upplevelser - förutom att det var "för många" danskar ???

Läs mer

Trevligt hotell med bra service

Rent och fint hotell i den gamla stadsdelen.

Läs mer

HÄRLIGT HOTELL I MYSIG STAD

Det är inte sista gången vi besöker Chiavari. Härligt hotell, bra service, och god frukost. Vi använde inte parkeringen på hotellet, utan ställde istället bilen gratis på sjukhusets p-plats. Staden är full med trevliga butiker, lokala restauranger och caféer. Vi tog det lokala tåget många gånger, stationen ligger 5 minuters promenad från hotellet. Vi kan rekommendera HC Andersens strand i Sestri Levante - härlig sand och klart vatten - och så är den offentlig (gratis). Enda negativa var betalstranden som hotellet hade ett avtal med, de gjorde allt för att försöka lura oss på pengar vid ingång och betalning. Rapello och bad från klipporna samt besök i Portofino kan rekommenderas - låt bilen stå hemma och använd istället tåg och buss.

Läs mer
 
search map