Hotell i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool Frukost Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum Deluxe-rum Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En bättre och mer historiskt läge får man leta länge efter. Framför hotellet ligger den gamla stadsdelen medan du på baksidan kan njuta av poolen omgiven av citronträd och en stor solterrass med poolbar.

Hotell mitt i stan och med pool

Detta är ett centralt placerat och levande hotell med egen restaurang och en trevlig bar ut till gatan. Man har under år 2010 anlagt en pool med jacuzzi (35 grader) och härliga trädgårdsmöbler. I ena änden av poolen finns det en barnpool med vattendjup på 50 cm (ej separat pool). Under sommarmånaderna förekommer det livemusik vid poolen på fredagar från ca. kl. 19:00 - 22:00. Det finns inte havsutsikt från hotellet men det är endast ca. 700 meter till havet där man finner både strand (en privat med sandstrand och en offentlig med småstenar) och en lustbåtshamn. Hotellet lånar även ut cyklar. I Chiavaris gamla stadsdel som ligger utanför dörren finns det dagligen torgmarknader och gågata med valvgångar och butiker som spänner från fiskehandlare till Gucci sida om sida.

Läs mer om Hotel Monte Rosa

Flera faciliteter, där ibland bekväma parkeringskällare

På hotellet finns det utöver reception, restaurang och bar även frukostrestaurang (buffé), hiss, wi-fi (mot tillägg), lekplats för barn och en stor terrass för gästerna att fritt använda. Hotellet erbjuder även matlagningskurser för deras gäster. Trots hotellets mycket centrala placering är det faktiskt möjligt att köra helt fram utan att passera miljözonen, varför vi varmt rekommenderar att boka parkeringsplats i hotellets garage för ett mycket överkomligt tillägg. Det kan ofta vara svårt att finna parkering i Chiavari.

Dubbelrum Standard
- Rummen är fint inredda med satellit-TV, aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Extrasäng är inte möjlig.
Dubbelrum Superior
- De 4 rummen som är lite större än standardrummen är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Många har möjlighet till en extrasäng.
Dubbelrum Superior med balkong
- De 12 rummen som är lite större än standardrummen är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, safetybox samt badrum med toalett, hårtork och dusch (några har badkar). Dessa har balkong/terrass och många har möjlighet till en extrasäng.
Dubbelrum Deluxe
- De 8 rummen är hotellets senast renoverade. Rummen ligger antingen på 3:e eller 4:e våningen och har utsikt till Chiavaris gamla stadsdel. De är ljusa och inredda med satellit-TV ( LCD ), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Flera av rummen är anslutna med en anslutande dörr (vilket är en bra lösning för stora familjer), medan hälften av rummen har plats för en extra säng.
Dubbelrum Deluxe med balkong
- Dessa 4 rum är hotellets nyaste. Rummen ligger lugnt placerade och vänder mot hotellets innergård. De är ljusa och inredda med satellit-TV ( LCD ), aircondition, telefon, minibar, vattenkokare, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Rummen är rymliga och har plats för en extra säng för totalt tre personer. Rummen har även en liten balkong med två stolar.
Dubbelrum Deluxe Plus med terrass
- Dessa rum är nyrenoverade. De är ljusa och inredda med satellit-TV ( LCD ), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Termen Plus är på grund av den privata möblerade balkong. Extrasäng är inte möjlig.
Family room
- Dessa två Family Room består av två rum (ett med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) och är fint inredda med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och badkar. Dessa rum har möjlighet för en extra säng och några av dem två extrasängar (våningssäng) vilket innebär max 5 sovplatser. Rummen har inte balkong.
Familjerum Deluxe
- Detta Family Room består av två rum (ett med dubbelsäng och ett med två enmans bäddsoffor). Detta familjerum är ett av hotellets mest nyrenoverade och ligger på 4:e våningen med utsikt över Chiavaris gamla stadsdel. Rummet är ljust och utrustat med satellit-TV (LCD), aircondition, telefon, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, hårtork och rymlig dusch. Det kan max bo 4 personer i detta familjerum. Familjerummet har ingen balkong.

Läs om rummen på Hotel Monte Rosa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map