Hotell i Chiavari i Cinque Terre

Hotel Monte Rosa

Monte Rosas nya pool Frukost Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum Deluxe-rum Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong Deluxe-rum med balkong
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Ett bättre och mer historiskt läge får man leta länge efter. Framför hotellet ligger den gamla stadsdelen medan du på baksidan kan njuta av poolen omgiven av citronträd och en stor solterrass med poolbar.

Hotell mitt i stan och med pool

Detta är ett centralt placerat och levande hotell med egen restaurang och en trevlig bar ut till gatan. Man har under år 2010 anlagt en pool med jacuzzi (35 grader) och härliga trädgårdsmöbler. I ena änden av poolen finns det en barnpool med vattendjup på 50 cm (ej separat pool). Under sommarmånaderna förekommer det livemusik vid poolen på fredagar från ca. kl. 19:00 - 22:00. Det finns inte havsutsikt från hotellet men det är endast ca. 700 meter till havet där man finner både strand (en privat sandstrand och en offentlig strand med småstenar) och en lustbåtshamn. Hotellet lånar även ut cyklar. I Chiavaris gamla stadsdel som ligger utanför dörren finns det dagligen torgmarknader och gågata med valvgångar och butiker som spänner från fiskhandlare till Gucci sida vid sida.

Läs mer om Hotel Monte Rosa

Flera faciliteter, där ibland bekväma parkeringskällare

På hotellet finns det utöver reception, restaurang och bar även frukostrestaurang (buffé), hiss, Wi-Fi (mot tillägg), lekplats för barn och en stor terrass för gästerna att fritt använda. Hotellet erbjuder även matlagningskurser för sina gäster. Trots hotellets mycket centrala placering är det faktiskt möjligt att köra helt fram utan att passera miljözonen, varför vi varmt rekommenderar att boka parkeringsplats i hotellets garage för ett mycket överkomligt tillägg. Det kan ofta vara svårt att finna parkering i Chiavari.

Hoteller erbjuder rum i flera olika kategorier, som alla är utrustade med luftkonditionering, tv, kassafack samt badrum med bad eller dusch och hårtork.
Deluxe-rummen är nyligen renoverade.

Läs om rummen på Hotel Monte Rosa

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map