Omdömen från Locanda Bellavista

 
Locanda Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Locanda Bellavista

Läs personliga omdömen av Locanda Bellavista som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Locanda Bellavista. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Herlig by og pragtfuldt værtskab

Locanda Bellavista kan virkeligt anbefales. Værelserne ligger på første sal af en virkelig god restaurant som har specialiceret sig i alt godt fra havet. Virkelig imødekommende betjening og vi følte os hjemme hver gang vi kom hjem fra at have været på tur.

Cervo er en charmerende lille by med mange trapper ned til stranden. Trange gyder med resauranter og butikker. Hvis du ønsker at opleve det ægte Italien er dette stedet som du skal tage til. Vi kommer helt sikkert tilbage :-)

Cervo som semester-destination

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Läge

Som In-Italia skriver, så är hotellet under medelstandard.
Men om man kan leva med ytterst enkla rum, och en terrass som inte är välhållen, så väger värdinnorna och läget upp - viken utsikt!
Typisk italiensk frukost.
Bra fiskrestaurang - kom ihåg att boka bord.
Det finns inga parasoll på de terrasser som tillhör rummen. Verkligen dåligt - man smälter bort i värmen.
Sex minuters promenad ner till botten av borgen, 10/12 min tillbaka, mycket brant.

Cervo som semester-destination

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
Frukosten
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2017
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Bellavista

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2016
Antal resande 3 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av Locanda Bellavista

Cervo som semester-destination

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från tyska. Klicka här för att se originalet

Mysigt, charmigt och pittoreskt hotell

Locanda Bellavista har ett fantastiskt läge.
Rum nr 3 har en stor terrass/balkong, samt en lite mindre i anslutning till badrummet (här är det skyddat och torrt).
Rummet har en helt okej standard, inte lyx, men allt är rent och fint och sängen är bra.
Badrummet är väl fungerande.
Och sist men inte minst är personalen kompetent, mycket vänliga och hjälpsamma värdar gjorde vistelsen till en härlig upplevelse.
God mat och gott vin (följ dagens rekommendationer).

Rekommendationer till andra gäster

Cervo är är bra att utgå ifrån för vandringar, t ex Via della costa (Santiago Roma) och Sentiero Ligueria.
Bra bussförbindelser t ex Andorra–San Remo och goda tågförbindelser från Diano Marina.
Stranden i San Bartolomeo är fin, ca 15–20 minuters gångavstånd.

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vackert läge

Härligt ställe.
Den gamla delen av staden är mycket speciell, där finns inga bilar.
Mycket brant och med massor av trappor, där Locanda Bellavista ligger precis vid kanten av den gamla stadsdelen med fantastisk utsikt.
Mycket bra service från Francesca när vi ställde frågor.

Rekommendationer till andra gäster

Vi hade en fantastisk biltur till Monaco. Bestämt värt ett besök.

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt

Utmärkt och där fanns vad vi behövde.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang

Husets entrérätt, som består av små rätter, var fin, särskilt bläckfisken. Om du äter nere i trådgården kan där finnas mygg.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk by!

Enkla rum. Bra mat i restaurangen. Bra bemötande. Bra musik i högtalarna. Stor balkong/terass till rummet. Frukosten mycket enkel.

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Fantastisk miljö, utsikt och alldeles fina bad

Tänk er Gamla Stan ställd på höjden så har ni Cervo. En gammal stad med vindlande gränder, spännande prång och oväntade utsiktsplatser. Högst upp - och det är högt - ligger Locanda Bellavista, ett bekvämt hotell med ganska få rum men om man beställer i förväg så kan man som vi få den mest fantastiska egna terass med utsikt över hav och berg.
Rent o snyggt men ingen lyx - skön säng, utmärkt badrum men utan fungerande kylskåp.
Vänligt och personligt bemötande av ägarinnan Franca. Restaurant på kvällarna - OK men inget speciellt.
Ner till stranden finns det fyra-fem slingrande gränder att välja på - promenad på 7-8 minuter. Vi åkte i slutet av september så det var gott om plats. Finfördelat grus att gå på, inga svårigheter att komma i. Djupt efter fem-sex meter - 23-24 grader i vattnet.
Frånsett att det var litet krångligt att ofta åka buss (se nedan) så hade vi en utmärkt förlängd sommar. Sol från morgon till kväll - 22-27 grader i luften.

Rekommendationer till andra gäster

För att komma till Cervo flög vi t-o-retur Nice. Buss till station (Nice-Ville) och sedan (vilket var en överraskning) inget direkttåg utan först lokaltåg Nice-Ventimiglia och sedan byte och nytt lokaltåg Ventimiglia - Diano Martina.
Då är man dess värre 3 km från Cervo och måste åka taxi. De tre städerna Cervo-San Bartolomeo-Diano Martina ligger i rad längs havet och centrum med restauranter och affärer finns i Diano Martina dit man alltså går 3 km antingen längs stranden eller gatorna. När man tröttnat på det så åker man lokalbuss (varje halvtimme) med biljetter från tobaksaffären. Detta då förutsatt att det inte är strejk. Det hände oss en dag.
Över huvud taget så är friska ben (eller bil) ett absolut villkor för att bo i Locanda Bellavista. Uppförsbacken från badet eller bussen är riktigt tung - tio tuffa minuter upp och hälften ner.
Vi gjorde en del utflykter med buss. Alassio förtjusande vackert med 4 km lång sandstrand, varav 50 meter var allmän. San Remo - överskattat.

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Restaurang
Internet / Wi-Fi

vet faktiskt inte
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Bedömning av Locanda Bellavista

Mycket trevligt och välskött i all sin enkelhet. Ägarna och personalen var väldigt trevliga och tillmötesgående. Det är att rekommendera att äta middag på kvällen också. God och vällagad seafood.
Läget är också helt perfekt med fin utsikt.
Sammantaget var vistelsen väldigt mysig.

Locanda Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Locanda Bellavista
Dubbelrum med terass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Restaurang
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 3 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map