Hotell i Cervo i Ligurien

Locanda Bellavista

Utsikt från den gemensamma terassen mot grannbyarna Diano Marina och San Bartolomeo al Mare 'Här äter, dricker och sover man.'
 
Locanda Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Locanda Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Cervo här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Locanda Bellavista är sinnebilden av det italienska paketet: här kommer din semester att vara präglad av hjärtligt varmt värdskap, god husmanskost, pittoresk utsikt och med placering i en urligurisk pastellfärgad kuststad. Och de enkelt inredda rummen har både wi-fi och luftkonditionering.

Ät, drick och övernatta

Uppe på toppen av kägelstaden Cervo ligger Locanda Bellavista, dit man åker för att äta, dricka och övernatta, som systrarna Francesca och Patrizia själva också påpekar på en skylt vid ingången. Härifrån har man utsikt över Cervos gamla stadsdel och Medelhavet samt resten av rivieran. Köket har sina rötter i havet eller i det liguriska fastlandet, på så vis kan både kött-, pasta- och fiskälskare stilla sin hunger. Kulinariska exempel skulle kunna vara risotto alla marinara eller trofie med pesto. Rätterna kan avnjutas med en god flaska av den lokala druvan inne i restaurangen eller ute på terassen. Kvinnan i köket är systern Patrizia. Frukosten intas antingen i restaurangen eller utomhus, om vädret tillåter.

Läs mer om Locanda Bellavista

Njut utsikten från solterrassen

Ovanför restaurangen, med ingång på baksidan vid olivlunden ligger de 6 rummen - och ovanför rummen ligger ställets solterass med liggstolar, parasoller och utsikt över Medelhavet och kusten. Under sommarmånaderna (i första hand juli och september) är det klassika musikfestivaler i staden, och ofta kan man njuta av de ljuva tonerna från takterassen. Lägg märke till att standarden på rummen och takterassen ligger klart under medel - vilket dock kompenseras av läget, köket och värdskapet.

Gratis parkering

Det är inget tillträde med bil till den historiska stadskärnan, men som tur är kan man köra bakom staden och på så vis komma hela vägen upp till Locanda Bellavista, där man hittar gratis, privat parkering. Stranden i Cervo kan man nå till fots genom att gå genom den gamla stadsdelen, fast det blir brant att gå upp till hotellet igen.

Enkelrum
- Det enda enkelrummet är enkelt inrett och har wi-fi, luftkonditionering, satellit-TV och badrum med toalett och dusch. Ingen utsikt från detta rum.
Dubbelrum
- De två rummen i denna kategori är enkelt inredda och har wi-fi, luftkonditionering, satellit-TV och badrum med toalett och dusch. I det ena av rummen, varifrån det är lite utsikt till havet och staden, finns möjlighet till en extra säng.
Dubbelrum med terrass och havsutsikt
- De tre rummen i denna kategori är enkelt inredda och har wi-fi, luftkonditionering, satellit-TV och badrum med toalett och dusch. Alla tre rummen har stora terasser, som vetter mot väster, med makalös utsikt över den gamla stadsdelen, havet och kuststräckan. Men i gengäld är standarden på terasserna ganska låg.

Dölj texten
 
 
search map