Semesterbostäder & hotell i Ceriale

 
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Staden är idag framförallt känd för badlandet Le Caravelle, som lockar besökare från hela Ligurien. Tillsammans med stranden har det gjort Ceriale till en av de mest populära semesterorterna i regionen, men här finns också goda möjligheter att uppleva det äkta Italien. Här är t.ex. åtskilliga vackra, gamla kyrkor och smala gator där du tydligt känner av stadens långa historia.

Karta över Ceriale

Klicka på kartan här nedan för att få en överblick över staden samt för att se vilka semesterbostäder vill tillhandahåller i området.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Bastiljon från 1564

Av sevärdheterna kan nämnas bastiljonen från 1564 som byggdes som försvar mot angepp från rövare och pirater. Trots stadens historiskt tillfälliga ekonomiska problem har man valt att bygga den imponerande sockenkyrkan Sant Giovanni Battista e Eugenio.

Läs mer om Ceriale

Hitta en semesterbostad eller ett hotell i Ceriale

Det finns generellt ett brett urval av hotell och semesterlägenheter i Ceriale. Vi har redanvalt ut de bästa, vilka vi anser sätter de perfekta ramarna om en avslappnande badsemeter med spännande utflykter. Du kan se hela urvalet av lediga semesterbostäder i området genom att använda sökmotorn överst här på sidan. Den innehåller alla typer av logi, men om du är på jakt efter något specifikt, kan du med fördel använda dig av filterfunktionen för att lättare hitta det du söker. Här kan du också specifiera dina önskningar om t.ex. olika faciliteter och placering.

>>> Se alla hotell och semesterbostäder i Ligurien här

Dölj texten
 
 
search map