Hotell i Celle Ligure i Ligurien

Hotel San Michele

 
Hotel San Michele är inte tillgänglig i dagsläget
Hotel San Michele är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Celle Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Hotellet, som byggdes redan år 1950, drivs än i dag av samma familj, Falco, vilket skapar en familjär och personlig atmosfär. Det som gör att gästerna trivs är delvis läget nära strand och restauranger samt det lilla poolområdet som är lummigt inbäddat och möjlighet att sitta ute.

Du bor centralt i den lilla staden

Eftersom hotellet ligger centralt har du här, som sagt, ett bra läge nära både havet och stadens utbud av barer och restauranger. Du kan även välja att äta på "hemmaplan" och hotellets restaurang serverar ett klassiskt liguriskt kök. Den goda aperitifen eller drinken efter maten kan du beställa i baren. Utanför säsong håller restaurangen stängt för lunch.

Läs mer om Hotel San Michele

En skön dag med sol och bad

Till stranden är det endast ett par hundra meter och önskar du hyra en strandplats går detta bra att göra på plats. Du kan alternativt stanna kvar på hotellet och slå dig ner i en av de solstolar som finns utplacerade runt utomhuspoolen. Vid poolen finns även en s.k. whirlpool. När det blir dags för lite förfriskningar kan du beställa in goda drycker i poolbaren.

Fina rum med balkong

Det finns 42 rum på Hotel San Michele och du kan välja mellan rum som har utsikt över trädgården och rum som har utsikt mot havet från sidan. Alla är utrustade med Wi-Fi, aircondition, Sat-TV (digital), minibar, kassafack och badrum med dusch samt hårtork och slippers.

Läs om rummen på Hotel San Michele

Dölj texten
 
 
search map