Omdömen från Agriturismo Natta di Monte Tabor
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som att vara på besök hos någon

Vi två vuxna och två barn i åldern 2 och 6, har bott på platsen i en vecka och det har varit fantastiskt. Mirjam, som äger stället och talar bra engelska, hjälp med vad den borde vara. Hon gör frukost också en som vi haft på den gemensamma terrassen. Efter de vuxnas önskemål om något sött (tårta och sylt, bland andra), men det var hemlagad och läckra. De två hundarna på stället är så söta, Aki och Luna, och barnen älskade dem.

Poolen är verkligen vacker och med gott om plats för alla.

Motorvägen är mycket nära, vilket är ett plus när det gäller på turer. Man kan knappast höra den men cikadorna och mycket störiga.

Det bör vara bra på att köra eftersom det inte finns så mycket utrymme för fyra bilar på plats, men det gick.

Miriam hjälpte oss att beställa pizza med hemleverans 2 gånger och de kom på utsatt tid och det var ett mycket bra pris. Det var verkligen goda pizzor.

Köket är mycket dåligt utrustade. Det fanns inga vinglas, skärbrädor, etc., kan det kanske fungera, men i allmänhet bjuda köket inte mycket att laga mat även när det är mycket liten. Vi gjorde dock några dagar, och det gick.

Platsen kan verkligen bara rekommenderas.

Celle Ligure som semester-destination

Celle Ligure är bara en badort, och det finns många, och deligner tillsammans :-) men det är väl beläget för utflykter både i väster och öster. Vi besökte bland annat Porto Fino, Genoa, Cervo (när man kör hem därifrån , kör sedan längs kusten snarare motorvägen den sista delen. Avsnittet mellan Varigotti och Noli är stor) och stalagmiter grottor Toirano. Shoppingmöjligheter i Celle Ligure och Varazze, om 3 km bort.

Agriturismo Natta di Monte Tabor
Rent och fint, Rent och fint

Det blev städat varje dag
Gästvänlighet, Gästvänlighet

Miriam som äger stället är mycket hjälpsam och talar ganska bra engelska.
Placering, Placering

Den mest fantastiska utsikten, och som sagt bra utflyktsmöjligheter
 
Själva boendet på Agriturismo Natta di Monte Tabor
Tvårumslägenhet Blu med 3 sovplatser (terrass med havsutsikt)

Stor terrass. Det finns inget matbord inne i lägenheten, som i själva verket är två sovrum och ett pentry. Detta kan klargöras , för när du reser med små barn, är det mycket trevligt att det finns lite utrymme inuti, och det är i stort sett inte här, men terrassen är täckt av växter skuggade, och fungerar som en förlängning av lägenheten, åtminstone när vädret är bra.
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Visa alla omdömen från Agriturismo Natta di Monte Tabor
 
search map