Semesterbostad i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till det vackraste lilla landstället, drivet av Miriam, som talar lite engelska efter behov. Här får du en av de allra vackraste panoramautsikterna i regionen. På en klar och molnfri dag kan du faktiskt se ända till Capo Noli mot Frankrike och Monte Portofino åt andra hållet.

Smaka på deras egen produktion

Här på stället producerar de både olivolja och marmelad. Lokalproduktionen kan du bland annat smaka på under frukosten, som serveras vid bordet, ute under den vackra pergolan - eller inne i den gemensamma matsalen om vädret inte tillåter att sitta utomhus. Om du inte själv önskar att laga mat om kvällen - och du inte önskar att köra ner till centrum av Celle Ligure, är har värdinnan ett avtal med en lokal pizzeria som fixar hemkörning. Havet ligger endast 1 km bort, medan det är 2 km till centrum av Celle.

Njut av doften av rosmarin

Ditt luktsinne kommer snabbt märka de karaktäristiska rosmarinbuskarna medan din syn kommer falla på de vackra olivträden som står planterade på marken. Du kommer dessutom att stifta bekantskap med stället två söta och gästvänliga hundar, som lugnt ligger och latar sig dagen i ända. Därutöver finns en låst parkeringsplats för ställets gäster. I fjärran kan man höra ett svagt surr från motorvägen (In-italias utsände uppfattade dock inte detta som något störande för semestern). Samtidigt betyder detta att ni snabbt och lätt kan komma iväg och köra på utflykter till grannbyarna längs rivieran.

L√§genheterna på Agriturismo Natta di Monte Tabor

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Gästomdömen av Agriturismo Natta di Monte Tabor

Läs personliga omdömen av Agriturismo Natta di Monte Tabor som ligger i Ligurien. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Agriturismo Natta di Monte Tabor. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Agriturismo Natta di Monte Tabor

Trevligt, lugnt och vackert

Ett ställe med den vackraste av utsikter. Vår terrass låg härligt privat, och här kunde man låta lugnet sänka sig, och bara njuta av utsikten. Värdinnan är mycket gästfri, och älskar att ta hand om sina gäster under frukosten, eller vara behjälplig med allt möjligt. Lägenheten var riktigt trevlig, och det fungerade bra med kökshörnan. Ett par minus var, att det inte var möjligt att promenera ner till stan och det var helt omöjligt att hitta parkering på helgen då alla åker till stranden. Dessutom var det lyhört mellan lägenheterna, och man kunde höra allt som föregick bredvid - det var dock inte något problem under vårt besök, då vi hade tysta grannar. Allt i allt var de små minusen inte något som drar ner betyget - vi hade en fantastisk semester.

Läs mer

Som att vara på besök hos någon

Vi två vuxna och två barn i åldern 2 och 6, har bott på platsen i en vecka och det har varit fantastiskt. Mirjam, som äger stället och talar bra engelska, hjälp med vad den borde vara. Hon gör frukost också en som vi haft på den gemensamma terrassen. Efter de vuxnas önskemål om något sött (tårta och sylt, bland andra), men det var hemlagad och läckra. De två hundarna på stället är så söta, Aki och Luna, och barnen älskade dem.

Poolen är verkligen vacker och med gott om plats för alla.

Motorvägen är mycket nära, vilket är ett plus när det gäller på turer. Man kan knappast höra den men cikadorna och mycket störiga.

Det bör vara bra på att köra eftersom det inte finns så mycket utrymme för fyra bilar på plats, men det gick.

Miriam hjälpte oss att beställa pizza med hemleverans 2 gånger och de kom på utsatt tid och det var ett mycket bra pris. Det var verkligen goda pizzor.

Köket är mycket dåligt utrustade. Det fanns inga vinglas, skärbrädor, etc., kan det kanske fungera, men i allmänhet bjuda köket inte mycket att laga mat även när det är mycket liten. Vi gjorde dock några dagar, och det gick.

Platsen kan verkligen bara rekommenderas.

Läs mer
 
search map