Semesterbostad i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

 
Agriturismo Natta di Monte Tabor är inte tillgänglig i dagsläget
Agriturismo Natta di Monte Tabor är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Celle Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Välkommen till det vackraste lilla landstället, drivet av Miriam, som talar lite engelska efter behov. Här får du en av de allra vackraste panoramautsikterna i regionen. På en klar och molnfri dag kan du faktiskt se ända till Capo Noli mot Frankrike och Monte Portofino åt andra hållet.

Smaka på deras egen produktion

Här på stället producerar de både olivolja och marmelad. Lokalproduktionen kan du bland annat smaka på under frukosten, som serveras vid bordet, ute under den vackra pergolan - eller inne i den gemensamma matsalen om vädret inte tillåter att sitta utomhus. Om du inte själv önskar att laga mat om kvällen - och du inte önskar att köra ner till centrum av Celle Ligure, är har värdinnan ett avtal med en lokal pizzeria som fixar hemkörning. Havet ligger endast 1 km bort, medan det är 2 km till centrum av Celle.

Njut av doften av rosmarin

Ditt luktsinne kommer snabbt märka de karaktäristiska rosmarinbuskarna medan din syn kommer falla på de vackra olivträden som står planterade på marken. Du kommer dessutom att stifta bekantskap med stället två söta och gästvänliga hundar, som lugnt ligger och latar sig dagen i ända. Därutöver finns en låst parkeringsplats för ställets gäster. I fjärran kan man höra ett svagt surr från motorvägen (In-italias utsände uppfattade dock inte detta som något störande för semestern). Samtidigt betyder detta att ni snabbt och lätt kan komma iväg och köra på utflykter till grannbyarna längs rivieran.

Lägenheterna på Agriturismo Natta di Monte Tabor

Enrumslägenhet Suite med 2+2 sovplatser (terrass med havsutsikt)

Denna lägenhet ligger i markplan i huvudbyggnaden vid poolen - dock med egen ingång utifrån. Från den privata terrassen och trädgården är det utsikt över havet och ner mot staden Celle. Läget betyder, att detta är den lägenhet med den bästa utsikten, dock sitter man inte 100 % avskild på terrassen, då poolen ligger i närheten. Lägenheten är ljus och rymlig - helt i gula och vita nyanser. Lägenheten är utrustad med aircondition, wifi, kökshörna (4 gasplattor och kylskåp) och badrum med toalett och dusch. Utöver de två sovplatserna i en kvalitets-bäddsoffa, finns möjligheten att lägga till två extrasängar (till barn).

Enrumslägenhet Capanno med 4 sovplatser (trädgård med havsutsikt)

Denna lägenhet ligger i markplan i trädgården - med egen ingång utifrån. Från den privata trädgården är det utsikt över havet och gården. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv, wifi, kökshörna (2 plattor och kylskåp) och badrum med toalett och dusch. Det är två sovplaster upp på ett loft, och möjlighet till ytterligare två sovplatser nere.

Tvårumslägenhet Blu med 3 sovplatser (terrass med havsutsikt)

Denna lägenhet ligger i markplan i trädgården - med egen ingång utifrån. Från den privata övertäckta terrassen är det utsikt över havet och gården. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv, wifi, kökshörna (2 plattor och kylskåp) och badrum med toalett och dusch. Det är två sovplatser i det stora rummet, och ett enkelrum vid sidan om.

Enrumslägenhet Gialla med 2 sovplatser (terrass med begränsad havsutsikt)

Denna lägenhet ligger i markplan i trädgården - med egen ingång utifrån. Från den privata trädgården är det utsikt över havet (dock begränsad) och gården. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv, wifi och badrum med toalett och dusch. Det är två sovplatser - och ingen möjlighet för extrasäng. Observera att denna lägenhet inte har något kök, men att det dock finns ett kylskåp.

 
 

Liknande ställen

Agriturismo Villa Gnocchi

Santa Margherita Ligure, Ligurien

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

Residence Riviera

Pietra Ligure

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante

Relais del Maro

Borgomaro

search map