Semesterbostad i Celle Ligure i Ligurien

Agriturismo Natta di Monte Tabor

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Välkommen till det vackraste lilla landstället, drivet av Miriam, som talar lite engelska efter behov. Här får du en av de allra vackraste panoramautsikterna i regionen. På en klar och molnfri dag kan du faktiskt se ända till Capo Noli mot Frankrike och Monte Portofino åt andra hållet.

Smaka på deras egen produktion

Här på stället producerar de både olivolja och marmelad. Lokalproduktionen kan du bland annat smaka på under frukosten, som serveras vid bordet, ute under den vackra pergolan - eller inne i den gemensamma matsalen om vädret inte tillåter att sitta utomhus. Om du inte själv önskar att laga mat om kvällen - och du inte önskar att köra ner till centrum av Celle Ligure, är har värdinnan ett avtal med en lokal pizzeria som fixar hemkörning. Havet ligger endast 1 km bort, medan det är 2 km till centrum av Celle.

Njut av doften av rosmarin

Ditt luktsinne kommer snabbt märka de karaktäristiska rosmarinbuskarna medan din syn kommer falla på de vackra olivträden som står planterade på marken. Du kommer dessutom att stifta bekantskap med stället två söta och gästvänliga hundar, som lugnt ligger och latar sig dagen i ända. Därutöver finns en låst parkeringsplats för ställets gäster. I fjärran kan man höra ett svagt surr från motorvägen (In-italias utsände uppfattade dock inte detta som något störande för semestern). Samtidigt betyder detta att ni snabbt och lätt kan komma iväg och köra på utflykter till grannbyarna längs rivieran.

Lägenheterna på Agriturismo Natta di Monte Tabor

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Agriturismo Golfo dei Poeti

La Spezia, Ligurien

Residence Le Terrazze

Portovenere, Ligurien

Residence Loano 2

Loano, Ligurien

Rekommendationer till dig

Hotel Rosa dei Venti

Fiascherino di Lerici, Ligurien

Hotel Villa Argentina

Riomaggiore, Ligurien

Hotel Grande Albergo

Sestri Levante, Ligurien

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map