Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I Celle väntar dig både ett handelsliv, restauranger och caféer - det är en riktig sommarstad. Staden ligger omgiven av vackra grönklädda klippor åt ena sidan, och havet åt den andra. Du kan besöka stadens strand som är en grusstrand.

En gammal järnväg genom staden har gjorts om till en lång promenad, som bjuder in till mysiga studer på de ljumna sommarkvällarna.

Karta över Celle Ligure

Klicka på karta här nedan för att få en överblick över våra semesterboende i staden, samt en översikt över de närmaste flygplatserna och avstånd till andra städer i norra Europa. 

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Hotell, villa eller semesterlägenhet?

Hos In-Italia har du tillgång till fler än 1500 semesterlägenheter i Italien, däribland ett brett urval handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i Ligurien. Är du på jakt efter den perfekta semesterbostaden i Celle? I sökmaskinen här på sidan hittar du vårt urval av handplockade hotell, villor och semesterlägenheter i och omkring landsorten. Drömmer du om en semester, där du kan vara helt för dig själv och bara slappna av? Då ska du överväga att hyra en hel villa i Ligurien. Det är en perfekt lösning, om ni är en större grupp som reser tillsammans - så att ni kan mysa vid poolen, i trädgården osv. utan att dela med andra gäster. Har du frågor, eller behöver hjälp med att hitta precis rätt bostad i Ligurien för dig, så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Transport

Det är endast cirka 50 kilometer från Genova Flygplats till Casarza Ligure, och många väljer därför att flyga hit, istället för att köra de cirka 1700 km från (mellersta) Sverige. Flygplatsen betjänas i skrivande stund av bland annat flygbolagen Ryanair och Vueling och det är därför möjligt att hitta en billig flygresa hit - eventuellt med en mellanlandning. Urvalet av flygbolag och rutter ändras löpande. Därför rekommenderar vi att du söker efter aktuell information om flygförbindelser till Italien i sökmaskinen här på In-Italias hemsida. Där kan du också jämföra priser mellan alla flygbolag, som flyger till Italien. Det finns tågförbindelse från Celle Ligure till bland annat Genova och Pisa. Därtill kommer att det är lätt att ta sig till och från staden med bil, både längs kustvägen och längs motorvägen som går nära. Planerar du att utforska regionenes stora och små sevärdheter under semestern, rekommenderar vi därför att du har en hyrbil till ditt förfogande. Det är i regler enkelt att beställa hyrbil på Genova flygplats redan hemifrån.

Restauranger och shopping

Som en populär semesterstad på den liguriska rivieran, hittar du inte överraskande nog ett bra urval av restauranger i Celle Ligure. Framförallt i området ner mot stranden ligger det en mängd trevliga restauranger, barer och caféer. Runt om i staden finns olika butiker där prisnivån ofta är ganska hög. I gengäld kan du i stadens minimarknader hitta det mesta till det dagliga behovet, om du vill laga dina egna måltider under semestern.

Läs mer om Celle Ligure

Utflykter

Ta en tur in till Genova, som möjligen har sin beskärda del av trista byggnader - men som också har ett charmigt gammalt centrum, där du kan spendera lång tid på de smala gatorna, och titta på imponerande palats på Via Garibaldi, eller t.ex. den vackra gotiska domkyrkan. Åk eventuellt också en tur in i landet för att besöka olika vingårdar. Du bor inte långt från vindistriktet Langhe, som är känt framförallt för vinerna Barolo och Barbaresco.

Lokala länkar

Stadens egen hemsida hittar du här.

Dölj texten
 
 
search map