Semesterbostad i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Villaggio Ippotur

 
Villaggio Ippotur är inte tillgänglig i dagsläget
Villaggio Ippotur är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Magra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Villaggio Ippotur är ett lantställe med pool som ligger på gränsen mellan Ligurien och Toscana - vilket skapar fantastiska utflyktsmöjligheter till både Nationalparken Cinque Terre (ca. 40 km), de toscanska kulturstäder Lucca / Pisa (ca. 60 km) samt områdets sandstränder (ca. 6 km).

En doft av medeltid och oliver

Ippoturs centrala del är ett återuppbyggt medeltidstorn som skapar en fin inramning i landskapet och ger stämning till de många oliv- och barrträd. Tornet innefattar både reception, bar, frukostmatsal (ifall man önskar tillval av frukost) och en övertäckt panoramisk terrass. I baren serveras det också lättare mellanmåltider ifall man inte själv önskar att tillaga dem eller köra till de omkringliggande städer. Sidan om tornet ligger poolen och barnpoolen. I baren och poolområdet finns det fri wi-fi (gratis) som också kan nås upp till enstaka bostäder men man ska inte förvänta sig bra täckning i bostäderna. Närmaste matställe ligger ca. 1 km bort och heter Pizzeria Napoli. När man färdas runt omkring på stället kan man på uteområdena stöta in på ställets fem katter och en liten hund. OBS att ställets styrka ligger i den låga prisnivån, de gröna omgivningarna, poolen, barnpool och placeringen i närheten av sandstränder och Cinque Terre, medan de 32 bungalows framstår som ganska slitna och icke-moderniserade.

Läs mer om Villaggio Ippotur

Lokalområdets utflyktsmöjligheter

Områdets stora stjärna är utan tvekan Nationalparken Cinque Terre som bäst besöks i tåg från La Spezia där man kan parkera bilen. La Spezia ligger ca. 25 km bort varifrån tåget avgår minst en gång i timmen till Cinque Terre. Turen till Riomaggiore (första stopp / by) tar endast 7 minuter. Sedan kan det rekommenderas att besöka områdets sandstränder (t.ex. Marinella di Sarzana där det finns både privata och offentliga stränder), medeltidstaden Castelnuovo Magra (ca. 3 km), Italiens största antikvitetsmarknad i Sarzana (ca. 7 km) och de oemotståndliga landsbyarna vid kusten: Portovenere, Lerici och Tellaro di Lerici som alla ligger vid La Spezia-bukten.

Familjevänliga bungalows

Uppe bakom medeltidstornet på en sluttning ligger det 32 enskilda eller sammanbyggda bungalows i tre rader bland träd som ger skön skugga. De är byggda 1984 och löpande underhållna. Man kan köra helt upp till bostäderna och lasta av bagage för att sedan parkera bilen nere på den gemensamma parkeringsplatsen vid receptionen. Alla bostäder har möblerad terrass och från många av dem kan man skymta havet, men ingen av dem har panoramisk havsutsikt.

Lägenheterna på Villaggio Ippotur

Bungalow med 4 sovplatser (med terrass)

De 32 bungalows är på ca. 45 m² och ligger på två plan. På nedre plan finns det uppehållsrum med kokvrå (med kylskåp och 2 kokplattor), matplats och bäddsoffa för två personer. Där utöver finns det tillgång till badrum med toalett och dusch. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till andra våningen med dubbelsäng och lcd-TV (satellit). De två våningar är inte åtskilda via någon dörr. Standarden av inredning och möbler är under medel. Det är inte möjligt att boka barnsäng / spjälsäng, men denna kan man själv medtaga vid behov. Hälften av bostäderna har aircondition vilket kan garanteras vid bokningstillfället så länge det finns ledigt. Aircondition finns endast på bottenvåningen och når inte så bra upp till andra våningen.

Dölj texten
 
 
search map