Omdömen från Terrazza Bellavista

 
Terrazza Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Magra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Terrazza Bellavista

Läs personliga omdömen av Terrazza Bellavista som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Bellavista. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Bellavista

Terrazza Bellavista
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Terrazza Bellavista
Trerumslägenhet med terrass / havsutsikt med 4+2 sovplatser
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2013
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2012
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Anna med sällskap från Djursholm i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 26. juni till den 2. juli 2011.

Terrazza Bellavista var bra på alla sätt men saknade AC (vilket vi iofs visste innan). Det blev väldigt varmt i lägenheten trots de två fläktar som fanns. Om det skulle finnas AC i lägenheten skulle vi nog komma tillbaka men som det är nu så var det för varmt att sova.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2011
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2011
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet
Jan Peter George med sällskap från Molkom i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 26. september till den 2. oktober 2010.

Det har varit en mycket bra resa. Castelnuovo Magra är en lugn oas i en annars hektisk del av Italien. Om man går i denna lilla stad en kväll kan man tro att man är tillbaka flera hundra år. Det finns mycket lite som påminner om moderniteter och till skilland från många tuisttäta små städer/byar - knappast inte en enda skylt, inga gatustånd ingen trängsel.

Byn har en restarurang och en bar. Det finns även en liten affär med service öer disk (man får inte ha bråttom)

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
Lena med resesällskap från Lomma i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 17. till den 21. juli 2010 innan det så bodde de på Borgo Poneta i Barberino Val d' Elsa.

Hej! Vi var verkligen supernöjda med med båda våra boende och kan verkligen tänka oss att återvända. Både plats/hus/lägenhet/personal var fantastisk! Tack!

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2010
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2009
Antal resande 6 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 
search map