Semesterbostad i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Terrazza Bellavista

 
Terrazza Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Magra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ska man välja Liguriens palmer, färgglada fiskeläge och fina klippkuster eller Toscanas böljande kullar med stora cypresser och karaktärfulla konststäder? Varför välja när man kan få allt på en och samma gång i Castelnuovo Magra! Terrazza Bellavista ligger i den ena änden av Castelnuovos Magras stämningsfulla medeltidsstad med fin utsikt över Medelhavet. Utsikten bjuder på Liguriens dramatiska klippor, Toscanas långa sandstränder, eller den närliggande Fiumaretta, och ögrupp, storstaden La Spezia, floden Magra och Apuane-bergen vars högsta punkt mäter hela 1947 meter.

Terrazza Bellavistas balkonger och terrasser är alla utmärkta för avkoppling då hela världen i praktiken ligger för ens fötter. Lägenheten har en balkong, två terrasser och en stor takterrass med uppmurad grill och utomhus diskho. Både terrassen och balkongen har markiser så man kan sitta utomhus även under de varmaste dagarna.

Läs mer om Terrazza Bellavista

Trerumslägenhet med terrass och havsutsikt med 4+2 sovplatser:
- Lägenheten är fint inredd och har tidigare ägts av välbergade amerikaner som satt sin prägel genom att modernisera lägenheten. Det finns ett stort uppehållsrum med vardagsrum- och matavdelning samt tillgång till en av terrasserna med solstolar. Man har även tillgång till en mindre terrass med fin utsikt mot kyrkan. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till den stora takterrassen med havsutsikt som är hela resan värd. Går man upp en nivå från uppehållsrummet finner man köket som ligger upphöjt och som är fullt utrustat med bord, stolar, ugn, fyra kokplattor samt diskmaskin.

Från såväl kök som uppehållsrum leder en gång till de två sovrummen där det ena har egen balkong med havsutsikt. De två sovrummen har båda eget badrum (ett med dusch och ett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare). Förutom de fyra sovplatserna finns det möjlighet för en extra säng i sovrummet med balkong samt en extra säng i uppehållsrummet så man kan bo max 6 personer.

Observera att det är fri ankomstdag i denna lägenhet och tillsvidare är all parkering i Castelnuovo Magras centrum gratis.

Dölj texten
 
 
search map