Semesterbostad i Castelnuovo Magra i Cinque Terre

Terrazza Bellavista

 
Terrazza Bellavista är inte tillgänglig i dagsläget
Terrazza Bellavista är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castelnuovo Magra här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ska man välja Liguriens palmer, färgglada fiskeläge och fina klippkuster eller Toscanas böljande kullar med stora cypresser och karaktärfulla konststäder? Varför välja när man kan få allt på en och samma gång i Castelnuovo Magra! Terrazza Bellavista ligger i den ena änden av Castelnuovos Magras stämningsfulla medeltidsstad med fin utsikt över Medelhavet. Utsikten bjuder på Liguriens dramatiska klippor, Toscanas långa sandstränder, eller den närliggande Fiumaretta, och ögrupp, storstaden La Spezia, floden Magra och Apuane-bergen vars högsta punkt mäter hela 1947 meter.

Terrazza Bellavistas balkonger och terrasser är alla utmärkta för avkoppling då hela världen i praktiken ligger för ens fötter. Lägenheten har en balkong, två terrasser och en stor takterrass med uppmurad grill och utomhus diskho. Både terrassen och balkongen har markiser så man kan sitta utomhus även under de varmaste dagarna.

Läs mer om Terrazza Bellavista

Trerumslägenhet med terrass och havsutsikt med 4+2 sovplatser:
- Lägenheten är fint inredd och har tidigare ägts av välbergade amerikaner som satt sin prägel genom att modernisera lägenheten. Det finns ett stort uppehållsrum med vardagsrum- och matavdelning samt tillgång till en av terrasserna med solstolar. Man har även tillgång till en mindre terrass med fin utsikt mot kyrkan. Från uppehållsrummet leder en trappa upp till den stora takterrassen med havsutsikt som är hela resan värd. Går man upp en nivå från uppehållsrummet finner man köket som ligger upphöjt och som är fullt utrustat med bord, stolar, ugn, fyra kokplattor samt diskmaskin.

Från såväl kök som uppehållsrum leder en gång till de två sovrummen där det ena har egen balkong med havsutsikt. De två sovrummen har båda eget badrum (ett med dusch och ett med badkar samt tvättmaskin och torktumlare). Förutom de fyra sovplatserna finns det möjlighet för en extra säng i sovrummet med balkong samt en extra säng i uppehållsrummet så man kan bo max 6 personer.

Observera att det är fri ankomstdag i denna lägenhet och tillsvidare är all parkering i Castelnuovo Magras centrum gratis.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Terrazza Bellavista

Läs personliga omdömen av Terrazza Bellavista som ligger i Cinque Terre. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Terrazza Bellavista. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Terrazza Bellavista

Läs mer

Anna med sällskap från Djursholm i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 26. juni till den 2. juli 2011.

Terrazza Bellavista var bra på alla sätt men saknade AC (vilket vi iofs visste innan). Det blev väldigt varmt i lägenheten trots de två fläktar som fanns. Om det skulle finnas AC i lägenheten skulle vi nog komma tillbaka men som det är nu så var det för varmt att sova.

Läs mer

Jan Peter George med sällskap från Molkom i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 26. september till den 2. oktober 2010.

Det har varit en mycket bra resa. Castelnuovo Magra är en lugn oas i en annars hektisk del av Italien. Om man går i denna lilla stad en kväll kan man tro att man är tillbaka flera hundra år. Det finns mycket lite som påminner om moderniteter och till skilland från många tuisttäta små städer/byar - knappast inte en enda skylt, inga gatustånd ingen trängsel.

Byn har en restarurang och en bar. Det finns även en liten affär med service öer disk (man får inte ha bråttom)

Läs mer

Lena med resesällskap från Lomma i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 17. till den 21. juli 2010 innan det så bodde de på Borgo Poneta i Barberino Val d' Elsa.

Hej! Vi var verkligen supernöjda med med båda våra boende och kan verkligen tänka oss att återvända. Både plats/hus/lägenhet/personal var fantastisk! Tack!

Läs mer

Lena med sällskap från JÄRFÄLLA i Sverige bodde på Terrazza Bellavista i Castelnuovo Magra från den 6. till den 13. april 2009.

Hej!Resan gick bra och vi är mycket nöjda. Några synpunkter som kan vara bra för andra att veta är:Om man, som vi, kommer fram mitt i natten (strax innan midnatt) så är det mycket mörkt och lite svårare att hitta fram. Det gick ändå riktigt bra med er karta med fotstegen på men eftersom Castelnuova Magra är en gammal stad så finns det inte särskilt många skyltar med gatornas namn. Vi vimsade omkring ett tag tills vi till slut insåg att vi var på rätt gata och att vi skulle in i en liten gång bredvid den gamla kyrkan innan vi hittade vårt gatnummer och trappan upp till lägenheten.
Sedan hade jag uppfattat att mataffären och bagaren fanns uppe i gamla stan, inte att man skulle åka ner för berget för att handla. Vi hittade baren, restaurangen, en liten tobaksaffär, en hårsalong och postkontoret. Det var inget problem men vi letade ett tag innan vi förstod hur det låg till.
Kanske andra också uppfattar det på samma sätt. Nedanför berget finns ju ett litet köpcenter med allt som man behöver så det är inga problem.Lägenheten var mycket trevlig. Helt underbart med takterrassen och värt varenda krona. Vi som var fem personer hade absolut tillräckligt med utrymme.Att det också ingick frukost var en glad överaskning. Det fanns yoghurt, flingor, kaffe, te, mjölk, juice, smör, pålägg och kakor till kaffet. Även några chokladpåskägg fanns till vårt förfogande.Vi behövde inte lämna någon deposition och Silvana tog endast 20 Euro för städningen. Hon skulle åka på semester på påskafton så det kanske var anledningen till att vi inte behövde trassla med depositionen. Det var ett läckage i ena badrummet från bidén som gjorde att det blev lite blött på golvet. Vi påpekade detta vilket hon redan hade sett. Det var absolut inget problem. Silvana kom även med nya dynor till solstolarna och hon lämnade kontaktuppgifter till sin väninna om vi skulle behöva någon hjälp när hon var på semester.Däremot var det en krok som satt i väggen nere vid golvet som man kunde ställa upp altandörren med som var lös. Putsen hade börjat att lossna. Detta såg vi efter några dagar och den blev bara lösare och lösare vartefter vi använde den och vinden tog tag i dörren några gånger. Särskilt sista dygnet var det mycket blåsigt. Detta har vi inte meddelat och vi glömde att skriva någon lapp om det när vi reste hem (05.00 på morgonen, tankarna var inte riktigt med oss så tidigt.) Om det är något som vi mot förmodan måste ersätta så får ni höra av er till oss.
Annars är det en jättemysig stad med många katter. Mycket bra att parkeringen var gratis och det var aldrig några problem att hitta plats.Vi fick uppleva Golgata-vandringen på långfredagen vilket var nytt för oss och mycket stämningsfullt. Man kanske kan påpeka att kyrkklockorna ringer varje halvtimme mellan 07.00 och 19.00 om det är någon som inte tycker om sådant.
Vi tyckte bara att det var charmigt.Vi gjorde även ett besök på Armanda där man måste boka bord för att vara säker på att få plats när man vill.Trevligt och gott men kanske inte superbilligt.
Vi njöt av varje sekund och att sitta på terrassen på dagar och kvällar var helt underbart särskilt som vi fick uppleva sommarväder redan i april. Jag tycker också att er hemsida är mycket bra med många bra tips och länkar.Vi kommer absolut att vända oss till er igen om det blir en ny Italienresa.

Läs mer

Bedömning av Terrazza Bellavista

Läs mer
 
search map