Semesterbostad i Castellaro i Ligurien

Castellaro Golf Resort

 
Castellaro Golf Resort är inte tillgänglig i dagsläget
Castellaro Golf Resort är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Castellaro här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Resorten som är byggd i typisk ligurisk stil har den komfort du behöver för en trivsam vistelse. Här finns ett SPA, utomhuspool, restaurang med panoramavy, golfbana samt stora gröna ytor att röra sig på. Till den lilla byn Castellaro tar det ca. 20 minuter med bil (1,2 km) och även om byn är liten finns här ett postkontor, apotek, mataffär och ett par barer. Framför allt har både Castellaro Golf Resort och byn ett skönt läge inbäddat bland de gröna kullarna.

En kombination av livets goda

Castellaro Golf resort är en trevlig resort som passar dig som vill bo komfortabelt med lugna omgivningar och ha en bra utgångspunkt till att göra trevliga utflykter. Den intilliggande golfbanan är mycket uppskattad trots sina endast 9 hål och så är även SPA-avdelningen där det finns ett gym, bastu och turkiskt bad. För dig som vill unna dig det lilla extra finns också möjlighet att få behandlingar och massage av olika slag. Till resorten hör även en utomhuspool och runt om finns solstolar och parasoll utplacerade så att du till fullo kan njuta och koppla av varma sommardagar. Intill poolen finns en bar (1/6-30/9) där du under dagens lopp kan köpa till förfriskningar.

En dag på stranden

När du känner att det är dags för sand mellan tårna och doften av hav kan du bege dig till Arma di Taggia's strand som ligger ca 6 km bort. Nere vid stranden, längs med Lungomare di Ponente och Via Lungomare, finns en hel del restauranger att välja mellan, vilket kan vara praktiskt när det börjar närma sig lunchtid. Känner du för att äta "hemma" går detta bra och på Castellare Golf Resort har du två restauranger att välja mellan. Andrea Doria serverar gärna lokala specialiteter med en modern touch och är platsen för dig som tycker om färsk fisk från trakten. La Buca di Bacco Wine Bar serverar lite "snabbare" rätter som du kan njuta av ute på terrassen som blickar ut över golfbanan. Under sommarhalvåret dukas det upp runt poolen och det finns möjlighet till lättare luncher.

Läs mer om Castellaro Golf Resort

För dig som vill ha en aktiv semester

Det finns många sätt att aktivera sig på och ett sätt är att spela golf. På Castellare Golf Resort finns som redan nämnt en 9-håls bana. Som gäst har du ett specialpris och är du intresserad så kontakta receptionen vid din ankomst så hjälper de dig tillrätta. Tycker du att denna bana är för kort och du vill ha större utmaningar kan du bege dig ca. 7 km bort till golfbanan Sanremo Golf degli Ulivi med sina 18 hål eller ca 44 km till Garlenda Golf som också har 18 hål.

Väljer du att stanna kvar på anläggningen kan du utmana ditt resesällskap i tennis eller alternativt dra ihop ett gäng och spela fotboll. Föredrar du däremot att cykla eller vandra har du goda chanser till detta här eftersom du är omgiven av ett fint grönt landskap med nivåskillnader. Även barnen kan leka av sig på de stora gröna ytorna och på den dedikerade lekplatsen där det finns gungor och rutschkana.

En shuttle service till och från Aregai Marina (strand och hamn) finns mot en kostnad och på fasta tider i perioden 19/6-15/9.

Ta på härliga utflykter och se mer av Ligurien

Eftersom du har ett mycket bra utgångsläge när du bor på Castellare Golf Resort bör du inte missa chansen att se mer av den vackra regionen Ligurien och övriga omgivningar. Motorvägen har du endast ca 6,5 km bort, vilket innebär att du både snabbt och smidigt kan ta dig runt kusten. Till den omtyckta staden San Remo har du ca 17 km, och här kan du strosa runt på stadens trevliga gator och slå dig ner på något mysigt fik för en god kopp kaffe. I San Remo finns en fin strand, ett casino, Nobels villa och en hel del butiker av diverse slag. För ännu mer shopping och mer puls kan du åka österut i ca 40 minuter (21 km) till Imperia, som är indelad i två olika stadsdelar varav den ena är historisk. Alassio som du har ca en timme bort är känd för sin härliga strand och sin sommarpuls, och är platsen för dig som vill sitta på ett av uteställena nere vid havet och skåda folkvimlet.

För att utvidga dina vyer ytterligare kan du åka över gränsen och in i Frankrike, där du under dagen kan besöka den franska rivieran med b.l. a Menton, Roquebrun och Monaco. Alternativt åker du norrut och in i den vackra grannregionen Piemonte. Här kan du frossa i goda viner och vällagad mat samtidigt som du njuter av fantastiska vyer där vintrankorna trängs bland kastenjeträden på de görna kullarna.

Lägenheterna har balkong, övertäckt uteplats eller trädgård

Totalt finns det 120 lägenheter och 64 rum på resorten fördelade i olika byggnader runt huvudbyggnaden och i utkanterna av golfbanan. Lägenheterna är samtliga utrustade med Sat-TV, telefon, kassafack och aircondition. I pentryt finns kyl, micro och spis med 2 plattor. Eftersom din balkong, övertäckta uteplats eller trädgård är möblerad kan du njuta av ditt morgonkaffe utomhus.

I hotelldelen kan du välja mellan olika rumstyper som alla är utrustade med Sat-TV, aircondition, telefon, kassafack, minibar, hårtork och toalettartiklar. Både parkering och garage finns tillhanda, efter tillgänglighet. Fri Wi-Fi har du i de gemensamma utrymmena.

ObsDet är ca. 6,5 km till närmsta motorvägsavfart men du ska vara uppmärksam på att själva motorvägen går ca. 800 meter från lägenheterna vid själva golfbanan. Motorvägen syns och ligger på bergssidan och stör därför inte (något lite när vinden ligger på).

Dölj texten
 
 
search map