Omdömen från B&B Chincamea

 
B&B Chincamea är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Chincamea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casarza Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Endast bilhyra
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av B&B Chincamea

Läs personliga omdömen av B&B Chincamea som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av B&B Chincamea. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bra

Vi tror att vår vistelse på B & B Chincamea har levt upp till de förväntningar som vi hade innan vi lämnar. Hotellet har en bra standard med ett fantastiskt läge i vackra omgivningar på sluttningen av Sestri Levante. Hotellet är familjeägt och värdarna var mycket gästvänliga och serviceinriktad . Hotellet serverar en underbar frukost på terrassen. Vi upplevde stämningen så avslappnad och bekväm. Värdarna gav oss mycket bra rekommendationer för både restauranger och sevärdheter i regionen. Vi kommer gärna tillbaka.

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Caligo med terrass och havsutsikt

Lite trångt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från norska. Klicka här för att se originalet

Gästfriheten på topp

Familjen på Chincamea är otroligt gästvänlig och serverar på sitt B&B den mest överdådiga, varierade och välsmakande frukost – hemlagad och varierad från dag till dag. Mycket vacker utsikt från terrass och balkong, och familjen

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Sciambra med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Chincamea

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Biba med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Chincamea

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Caligo med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på franska. Klicka här för att se originalet

Formidabel utsikt och trevliga människor

Chincamea är rätt nybyggd lyx på en bergsluttning med formidabel utsikt över berg, stad och hav. Familjedrivet med sonen Jody i spetsen. Hembak till frukost och bra tips till utflykter runt i inlandet. Allt fungerade perfekt, och vi återkommer gärna. Tips: Boka ett rum med utsikt och håll tungan rätt i munnen under upp och nedkörseln.

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Sciambra med balkong och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bedömning av B&B Chincamea

Fantastiskt läge med vacker utsikt över Sestri Levante och kusten. Härligt lugnt och behagligt.
Hjälpsam v'ärd med bra rekommendationer till bra restauranger i staden (Angiola & den helt nya Egua e Sa) och i backarna (Olivo og Olivette) (och andra restauranger som vi inte hann med. Fisk och skaldjur smakar fantastiskt bra i området.
Vi bodde i Dudol, som har en fantastisk terrass och en härlig utsikt från rummet. Rummet har inte ett riktigt kylskåp, endast ett "minibar-kylskåp".
Värden serverade frukost. Personlig serveriung av bla specialiteter bestående av hemmabak från värdens farmor, mamma och flickvän. Det smakade helt fantastiskt. Poolen är härligt stor och djup - ca 220 cm där det är störst. Dvs man kan inte bottna.
Stället ligger ca 15 minuter genom smala vägar med skarpa sväng, från byn och därmed de flesta matställen. Stället erbjuder inte lunch eller kvällsmat, men har ett avtal med ett pizzaställe om leverering, om man önskar.
För utflykter till Cinque Terre (fantastisk vandring och vackra båtutflykter), är det praktiskt att parkera vid en station och ta tåget.

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Junior Suite Dudol med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastisk vistelse

Vi kan varmt rekommendera Chincamea. Sällan har vi upplevt så gästfria och hjälpsamma värdar. Rummen och terrasserna är mysiga med en fantastisk utsikt.

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Caligo med terrass och havsutsikt
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
Pool (eventuellt säsongsöppen)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Bra alternativ till traditionellt hotell

B&B Chincamea ligger fantastiskt och där finns en stor gästfrihet. Dessutom får man uppriktiga goda råd från värden så att man kan uppleva Liguriens härligheter som bara de lokala känner till.

B&B Chincamea
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på B&B Chincamea
Dubbelrum Biba med terrass och havsutsikt

Badrummet var nedprioriterat i storlek och kvalitet.
 
Faciliteter på stället
Pool (eventuellt säsongsöppen)
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 

Liknande ställen

Hotel Vis à Vis

Sestri Levante, Ligurien

Hotel La Giada del Mesco

Punta Mesco, Ligurien

Hotel Porto Roca

Monterosso, Ligurien

Rekommendationer till dig

Agriturismo Le Querciole

Casciana Terme, Toscana

Agriturismo Montalbino

Montespertoli, Toscana

Villa Rossana

Cenaia, Toscana

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien

Populärt i Ligurien

search map