Hotell i Casarza Ligure i Ligurien

B&B Chincamea

Sciambras balkong Rouses terrass Caligos terrass Biba Rouse Sciambra Junior Suite Dudol Junior Suite Dudol
 
B&B Chincamea är inte tillgänglig i dagsläget
B&B Chincamea är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Casarza Ligure här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ställets pool, solterrasser och frukost vill de flesta resa länge efter. Men du behöver faktiskt inte köra så langt för B&B Chincamea ligger endast ca. 6 km från kustens strander och trevliga städer.

Lokalområdets härligheter

Chincamea ligger i höjddragen bakom Sestri Levante (ca. 6 km) och spejar ut över Medelhavet och det liguriska landskapet. Den sista bit av vägen hit upp är därför lite brant och smal. Det lilla samhället Casarza Ligure ligger endast ca. 2 km bort. Det är endast 5 km till motorvägsavfarten vilket betyder att man smidigt och lätt kommer till t.ex. Genova eller Toscana - men det betyder också att den kan skymtas i horisonten och anas ljudmässigt beroende på vindens riktning.

Läs mer om B&B Chincamea

Utvändiga härligheter

Stället ligger på sluttande terräng vilket betyder både underbara panoramautsikter men även att det inte är speciellt barnvänligt. Faktiskt riktar sig stället åt par. Bland utomhusfaciliteterna finner man poolen (ej uppvärmd) med både jacizzihörna och panoramisk solterrass med solstolar, parasoller, dusch och en bastu. Uppe framför köket finns det ytterliggare en panoramisk terrass där frukosten serveras. Dessutom finns det naturligtvis gratis parkering för alla gäster.

Invändiga härligheter

Sticker man huvudet inomhus möter man ett trevligt kök där frukosten tillagas. Den serveras utomhus på en av terrasserna så länge vädret tillåter det - och det gör det oftast. Det serveras en brunch-liknande frukost med bl.a. croissant, lokal focaccia, hemmalagade specialiteter och vad annars man kan förvänta sig. Alla har tillgång till köket där man kan tillaga sig en kopp kaffe eller te (mot en mindre slant som går till cancerforskning) samt köpa drycker, men dock inte tillaga egen mat. Man kan lägga dryck mm på kylning för eget bruk och använda microvågsugnen. Sidan om köket finner man ett stämningsfullt uppehållsrum med bibliotek och lcd-TV som alla gäster kan vistas i när vädret är sämre, eller bara till avkoppling. Här finns även gratis wi-fi som är det enda på stället - nätförbindelsen räcker nämligen inte till rummen. Dessutom finns det massor av material om utflyktsmöjligheter.

Läs om rummen på B&B Chincamea

Dölj texten
 
 
search map