Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Carasco har ett strategiskt läge, eftersom det härifrån är ett kort avstånd till flera av Liguriens underbara sevärdheter och platser. Till kusten och Chiavari är det endast ca 7 km, till Rapallo är det ca 21 km och till Sestri Levante tar det runt tjugo minuter med bil, ca 15 km. Härliga Portofino, spännade och historiska Genova och den fantastiska nationalparken Cinque Terre ligger inom ca en timmes bilkörning bort. Även den toskanska gränsen ligger nära.

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

Trots att Carasco inte är en stor stad finns här alla bekvämligheter som bank, apotek, mataffärer, butiker och ett köpcentrum. Barer finns så också klart liksom ett par restauranger och pizzeria. Utsatta vandringsleder och ett böljande grönt landskap lockar besökare som tycker om att vara ute i naturen.

Läs mer om Carasco

Dölj texten
 
 
search map