Hotell i Campiglia i Cinque Terre

Piccolo Blu

 
Piccolo Blu är inte tillgänglig i dagsläget
Piccolo Blu är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Ligurien här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Piccolo Blu borde faktiskt heta Grande Blu för det ligger ut mot det stora öppna havet. Piccolo refererar mest till ställets intimitet och de få rum (fyra) som finns här. Här lockar havet och de fyra privata solterrasserna som hör till varje rum.

Till Piccolo Blu hör även en speciell restaurang, Piccolo Blu Food som ligger uppe vid byns kyrka (ca. 200 meter från rummen). Här finner man ett trevligt picnic område och en servering var man kan köpa lättare måltider, foccaia och annat hemlagat (stängt på måndagar). Till frukost finns ett litet rum var man finner varor att komponera ihop sin egen frukost med och frukosten kan in tas på rummet eller på sin terrass. Det serveras b.la. kaffe, te, mjölk, marmelad, smör, kakor, toastbröd, skoropor och frukostprodukter.

Läs mer om Piccolo Blu

parkering i Campiglia är gratis och man kan parkera på båda sidor av vägen innan man kommer in till by centrum. Man kan dock närma sig stället (100 meter) för att lasta av bagage och gå den sista biten till Piccolo Blu. Det är inte möjligt att parkera på stället. Dessa icke- rökar rum är målade i färglada färger och de har inte aircondition (det skulle tydligen inte behövas här på 400 meters höjd).

Dubbelrum Cassiopea med privat terrass
- Ligger på första våningen med havsutsikt. Rummet har minibar, micro, vattenkokare, sat-TV (LCD), badrum med toalett, hårtork och dusch samt att den är uppdelad i två avdelningar med dubbelsäng och dubbelbäddsoffa (mot tillägg) för i allt 4 personer. Alla rum har deras egen privata (något avskärmade) solterrass med solstolar i trä i trädgården (ca 15 meter från rummet).
Dubbelrum Perseo med privat terrass
- Ligger på första våningen med havsutsikt (utöver terrassen i trädgården). Rummet har minibar, micro, vattenkokare, sat-TV (LCD), badrum med toalett, hårtork och dusch samt ett stort rum med dubbelsäng och dubbelbäddsoffa (mot tillägg) för i allt 3 personer. Alla rum har deras egen privata (något avskärmade) solterrass med solstolar i trä i trädgården (ca 15 meter från rummet).
Dubbelrum Pegaso med privat terrass
- Ligger på andra våningen (ingen hiss) med terrass och havsutsikt (utöver terrassen i trädgården). Rummet har minibar, micro, vattenkokare, sat-TV (LCD), badrum med toalett, hårtork och dusch samt dubbelsäng (extrasäng ej möjligt). Alla rum har deras egen privata (något avskärmade) solterrass med solstolar i trä i trädgården (ca 15 meter från rummet).
Dubbelrum Andromeda med privat terrass
- Ligger på andra våningen (ingen hiss) med balkong och havsutsikt (utöver terrassen i trädgården). Rummet har minibar, micro, vattenkokare, sat-TV (LCD), badrum med toalett, hårtork och dusch samt dubbelsäng och bäddsoffa (mot tillägg) för i allt 3 personer. Alla rum har deras egen privata (något avskärmade) solterrass med solstolar i trä i trädgården (ca 15 meter från rummet).

Dölj texten
 
 
search map