Omdömen från Villa Rosmarino

 
Villa Rosmarino är inte tillgänglig i dagsläget
Villa Rosmarino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Camogli här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Villa Rosmarino

Läs personliga omdömen av Villa Rosmarino som ligger i Ligurien. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Villa Rosmarino. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Hej, Vi hade allt som allt en fantastisk resa i Toscana. Det är ett underbart område och vi är i stort sätt mycket nöjda. Det som finns att säga som kan vara bra för er att veta är dock följande: Camoglivistelsen var helt underbart, den blev ett guldkort med ett oerhört trevligt värdpar som var både lyhörda och hjälpsamma utan att vara påträngande. Fantastisk frukost där allt var fräscht och nyputsat. Man såg inte ens att kaffekannan var använd tidigare :-) Det kändes lyxigt och gav ro. Florens blev lite av en besvikelse, inte staden men hotellet. Det är klart överreklamerat. Poolen var igengrodd och omöjlig att nyttja med ett rep runt och i största allmänhet kändes hotellets gemensamma utrymmen oerhört slitna för att ha så många stjärnor. Hotellet behöver nog omvärderas för att inte kommande gäster ska känna som vi. Däremot staden Florens var mysig men vi fick ingen helhetsupplevelse här i och med att hotellet var så B. Salò var lite både och vad det gällde hotellet. Entrén på hotellet, uteplatsen utanför där vi åt frukost ut mot vattnet och frukosten var alla jättebra. Entrén andades verkligen design men tyvärr följde detta inte med upp i rummen som var som vilka rum som helst. Ganska mörka med lite belysning. Däremot toaletten var fräsch, ljus och ganska nygjord tippar jag. Omgivningarna har vi inget att klaga på, lite svårt att hitta till hotellet dock och lite långt att gå med väskorna men det var ok för oss att parkera lite längre bort. Frukosten mot sjön på morgonen var jättemysig och då var man glad istället åt att det inte var en bilgata.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Augusti 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juni 2009
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map